Bibliotheek #1 Haul ~ 17-11-2022

Bibliotheek #1 Haul ~ 17-11-2022

Hoi iedereen!!!

Welkom bij weer een nieuwe Bieb #1 haul! Dacht weer eens leuk om op de blog te posten!

Gisteren naar bieb #1 gegaan, wilde eigenlijk vorige week maar omdat de non-fictie afdeling werd omgebouwd besloot ik deze week te gaan. Ik hou immers van non-fictie en het zou jammer zijn als ik helemaal niet eeens kan kijken/zoeken naar nieuwe nf. Nou wens ik eigenlijk dat ik toch maar gegaan was. Haha, gisteren (en ook eigenlijk de hele week) hoosde het echt, en ik had lekker wind tegen. XD Wat ik niet allemaal voor boeken doe. En oh ja, lichtjes voor mijn olijfkrans die ik deze week gemaakt had.

Ik heb lekker door de bieb gelopen en genoten van boeken vinden. Ik ben echt onwijs blij dat ze meer en meer Engels toevoegen, en dan ook zeker manga. Ik hoop wel dat ze wat gaten opvullen. Dat is bij deze bieb iets minder een probleem, ze hebben maar 1 serie of zo, maar bij bieb #2 zitten er echt gaten in (zo hebben ze bijvoorbeeld Boruto 4,8,9). Maar ja, gegeven hoe klein het budget af en toe is bij biebs… ik wil graag eindelijk eens manga bij biebs, maar ik wil ook graag nieuwe Engelse YA/Kinderboeken, dus ik hoop dat ze het budget of verhoogt hebben of dat ze gewoon goede keuzes maken.

Ik heb ook mijn stapel aangevuld met boeken die ik bij bieb #2 wilde maar die er niet waren. Ik heb er uiteindelijk 5 gevonden bij Bieb #1. Heel tof, hoef ik niet nog 2 weken (of langer als ze er niet zijn) op te wachten. XD

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Goldie Vance #1 by Lilliam Rivera
Goldie Vance #2 by Lilliam Rivera
My Hero Academia #8 by Kohei Horikoshi
My Hero Academia #9 by Kohei Horikoshi
My Hero Academia #10 by Kohei Horikoshi
Is dit uw werk? by Maurits Knegt
Het boek van OER by Natuurmonumenten
Wolvenhart by Annemarie van den Brink, Suzanne Wonda
Tamza de menseneter by Asma Ould Aissa
Superkat by Cora Sakalli, Berber van den Brink
Dansende vogels en zingende apen by Smriti Prasadam-Halls, Florence Weiser
Likeme #2 by Tom Bouden, Michael Vincent
Likeme #3 by Tom Bouden, Michael Vincent
Carpets & Rugs by Karolien Van Cauwelaert Karin van Opstal
De dag dat de wereld kantelde by Baptiste Bouthier, Héloïse Chochois

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: