Recensie: Op visite in de oceaan

Recensie: Op visite in de oceaan

Een heerlijk fantasierijk avontuur diep in de zee/oceaan!

Ik kon dit boek gewoon niet laten liggen toen ik hem bij de AH zag! Een schattig hondje die diep in de zee zwemt en Nemo (sorry, zo noem ik nu alle clownvisjes) tegenkomt? Ja!

In dit leuke boek ontmoeten we de schattige Toby, een lieve hond die een geweldig dag heeft op het strand. En dan ontmoet hij twee “honden” van de zee en zo begint een superleuk avontuur met een vleugje magie (want Toby kan zijn adem wel heel lang inhouden XD) door de oceaan/zee. We zien Toby allerlei wezens van de zee ontmoeten. Van sardientjes tot zeepaardjes tot hengelvissen en ook een plastic soep vis (die ik wel heel treurig vond) tot ook nog wat pinguïns en nog veel meer. Ik heb genoten van Toby’s reis en ik ben enorm blij dat ik met hem die avontuur kon meemaken. Nu wil ik er zelf ook eentje maken. Helaas is het in de echte wereld toch iets moeilijker om dit soort reizen te maken (geld, cursussen, en meer). Dus ik ga maar gewoon dit boek nog wat vaker lezen. XD

De illustraties waren echt prachtig. De stijl is heel leuk en zo zo kleurrijk (of duister op de juiste momenten).

Ik vond het wel mooi de recensies op de achterkant van het boek te lezen en ook de kleine notitie van de supermarkt/schrijver van het boek over dat het boek bij oud papier kan.

Al met al, ik zou dit boek echt enorm aanraden. Heb je de kans om het boek te kopen? Doe dat dan ook!

Star rating, 5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: