Recensie: Emma

Recensie: Emma

Emma by Matthew Forsythe, Marita Vermeulen, Muis, Paraplu, Kat, Lezen, Prentenboek, Kleurrijk, Bloemen, PlantenAhhhh! Dit was gewoonweg TE LEUK! En te MOOI!

Ik ben al fan van Matthew Forsythe nadat ik zijn boek Pokko and the Drum had gelezen en ik was dus helemaal enthousiast over een nieuw boek door hem. Muizen? Mooie tekeningen? Lezen? Kom maar door!

Ik heb echt heerlijk gelachen om hoe kalm de vader was en hoe ik en zijn dochter helemaal OH NEE gingen. Want ja, vaders brengt graag dingen mee van boven. Van mooie art (postzegels) tot boeken (ik wil weten waar iemand muizenboeken koopt) tot wel.. ja, de nieuwste verrassing van papa. Eentje die je als muis toch echt niet had moeten doen. XD Ik bedoel maar… dat is toch echt een slecht idee? Dus het werd even spannend. Zou er iets gebeuren? Komt alles goed? Ik genoot van het einde en heb ook met spanning gezeten maar ook gelachen. Hopelijk heeft vaders een lesje geleerd en let hij eens op wat hij meeneemt… of luistert hij eens naar zijn dochter. 😉

De illustraties waren echt WAUW WAUW, wat een mooi gebruik van kleur en meer.

Oh en natuurlijk bonuspunten naar de MC die zo zo van lezen houdt. Ik vind het altijd geweldig als boeken boekenwurmen in verhalen stoppen!

Ik zou dit boek helemaal aanraden!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: