Recensie: De NEEhoorn en de Slangzaam

Recensie: De NEEhoorn en de Slangzaam

De NEEhoorn en de Slangzaam (Neinhorn #2) by Marc-Uwe Kling, Astrid Henn, Kinderboek, Fantasy, Humor, Grappig, Prentenboek, Eenhoorn, SlangHet nieuwe boek over de NEEhoorn en ik heb weer genoten van dit leuke verhaal!

Een bedankje naar mijn man! Ik wilde hem heel graag hebben maar hij was er nog niet eind August, dus mijn man een paar daagjes later gekeken en toen was ie er. Dank je liefje!

In dit nieuwe boek weer heerlijk veel avonturen van de NEEhoorn. Naar weer een ruzie met onze prinses (die echt het bloed onder de nagels haalt bij iedereen zeker bij mij) gaat de NEEhoorn weg. Ik moest wel lachen maar gaf hem ook geen ongelijk. Ik had zeker hetzelfde gedaan! Ik vond het heerlijk om te zien wat hij zoal ziet op zijn wandeling en ook wie hij tegenkomt. Want ja, een nieuw karakter komt op zijn weg. En om deze heb ik heerlijk gelachen, zeg hallo tegen de Slangzaam. Een slang die zich enorm verveelt. Echt enorm verveelt. Maar ook geen ene iota zin heeft om iets te doen. Want, tot hilariteit en misschien een vleugje frustratie, zien we de NEEhoorn van alles proberen te bedenken om te doen. Ja, onze NEEhoorn die het vaak oneens is met veel dingen was dit keer wel in de bui en had allemaal grandiose plannen.

Ik ben wel blij dat de NEEhoorn op een punt voor zichzelf koos en een van zijn leuke plannen zelf maar ging doen. En ik genoot om zijn plan te zien. Want we zien echt van alles van het land en tja, daar is nog genoeg te ontdekken dus ik hoop ook zeker op meer boeken. Terug naar dit boek! Ik wilde maar wat mee met de NEEhoorn want zijn plan was geweldig en ik hou van sneeuw dus kom maar op!

En ik was ook heel trots en blij met de NEEhoorn want in plaats van blijven tobben en knorren zorgde hij dat zijn vrienden er ook konden zijn. Echt superleuk!

De illustraties waren ook wederom weer erg leuk om te zien en ik vond de details, de kleuren, en de karakters helemaal tof.

Ik kan niet wachten op een volgend deel! De NEEhoorn is echt een tof karakter en er is, zoals ik al zei, nog genoeg te ontdekken!

Star rating, 5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: