Recensie: Club Donald Duck #4: Niet van deze wereld

Recensie: Club Donald Duck #4: Niet van deze wereld

Club Donald Duck Boek 4 - Niet van deze wereld, Jimmy Gownley, Jay P. FosgittHet vierde deel (!!) en ditmaal dimensies, broodjesmachines, en ja, alweer dezelfde slechterik.

Ik was dus echt helemaal blij dat er weer een nieuw boek in de serie was, ik verslind deze boeken. Leuk om te lezen, met een toffe narrator, toffe hoofdpersoon, en ook leuk hoe het plaatjes en tekst mengt.

In dit deel gaat er veel gebeuren! Een broodjesmachine (met augurken iets dat ik nou niet erg zou vinden.. nou ja, misschien wel op een broodje met chocopasta), een andere dimensie en zelfs meer dimensies met meerdere ducks en andere DOINKs wat ik enorm leuk vond om te zien want welke dimensies zijn er nog meer? Leuk hoe sommige dingen gewoon hetzelfde waren in elke dimensie (zoals de klusjesmannen). En leuk hoe Donald en zijn vrienden ontdekken hoe waardevol vriendschap en familie is. Want tja, voor de dimensies is er nogal wat frictie. Ik heb echt genoten van dit deel en ik kon niet stoppen met lezen. Ik moest weten hoe het zou gaan met Donald, maar ook met zijn dimensie-Ducks. Want al waren niet alle Ducks daarvan nou het beste, ik vond de eerste Duck die we ontmoeten echt een toffe gast en ik hoopte maar dat we hem niet terug zouden sturen.

Tja, ik moet zeggen dat het enige dat ik jammer vond… is dat we wederom dezelfde slechterik hebben. Echt waar, moet diegene nu steeds weer terugkomen? En moeten we, gegeven het einde, geloven dat het nu wel eens over is? Want sorry, volgens mij gaat dat niet gebeuren. Maar alsjeblieft, eens een andere slechterik? Ik weet dat er genoeg slechteriken hebben in Duckstad en de omgeving.

OK, goed, ik vond het ook wel jammer dat ze totaal niet trainden voor een evenement en daarna ruzie gingen maken. Kom op jongens, jullie hebben allemaal evenveel schuld. Doe eens normaal.

Weer toffe illustraties!

Al met al, ik heb dus enorm genoten en dit boek in een keer uitgelezen. Hop, zo. Ik zou hem enorm aanraden!

Star rating, 5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: