Bibliotheek #4 Haul ~ 7-10-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 7-10-2022

Hi!

Ja, ik ben weer bij bieb #4 geweest! Dit keer bij een andere vestiging!

Ik moest bij een supermarkt zijn die bij een andere vestiging van bieb #4 zat dus ik dacht goed, zie ik die vestiging ook weer eens. Ik blijf meestal bij de vestiging in mijn dorp, dus het is altijd leuk om weer eens ergens anders heen te gaan!

En het is ook zeker tof dat ik lekker wat meer kan lenen dan ik dacht. Niet meer 10, maar hoeveel ik nog als ruimte heb bij Bieb #2. Dus dat is zeker fijn. Vooral omdat er de laatste tijd zoveel leuke boeken uitkomen en ik ze allemaal wil lezen. Haha, ja ik ben een beetje gretig. XD

Het was weer super leuk om deze bieb vestiging te bezoeken, ik moest wel af en toe even zoeken want ze hebben wat dingen verschoven. En een ding kon ik echt niet vinden maar blijkbaar heeft deze vestiging een speciale dementie-kast gemaakt. Met boeken over dementie voor zowel jong als oud, met ouderwetse spelletjes en dingetjes, wat boeken over het dorp, en wat meer. Echt een supercool initiatief.

Verder heb ik alles gewoon lekker gevonden en genoten van mijn bezoek!

Ik heb ondertussen al een paar boeken gelezen van de stapel. Ja sorry, weekend en ik kon niet wachten. XD

STATS 10 boeken, 3 prentenboeken, 7 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Oma kwijt by Peter Theunynck, Lies van Gasse
Vlinder by Miriam Bruijstens
De coole cowboy by Tjibbe Veldkamp
Het spook in de spiegel by Geronimo Stilton
Een bloedstollende middernacht by Geronimo Stilton
The Boy Who Sang with Dragons by Andy Shepherd, Sara Ogilvie
Het super vrolijke magische woud en de gemene gigazwam by Matty Long
Wat wil jij later worden? by Sanne Ramakers, Merel de Vink, Marjolein Hund
Geef wacht! by Tom Marien, Yule Hermans
Frank en Bert by Chris Naylor-Ballesteros

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: