Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 22-10-2022

Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 22-10-2022

Hallo!

Welkom weer bij een nieuwe bieb haul! Op zaterdag heb ik lekker twee biebs bezocht!

Ik hou het kort, eerst hebben we (mijn man en ik) bieb #3 bezocht. Het was daar weer lekker chaotisch. Ze schieten op met het renoveren/opknappen maar het is nog steeds chaos en dan hebben ze nu dus ook een nieuwe computersysteem en wel… hij werkt nog niet helemaal. Dus het was superdruk en ik bleef maar heen en weer lopen tussen de ene verdieping en de ander omdat dingen niet werkten. Maar toch genoten van mijn bezoek en ook dus bergen boekjes gevonden. Ik moest er zelfs 2 terugleggen!

En daarna bieb #2 waar ik 19 reserveringen had en nog genoeg ruimte om wat meer boeken te zoeken! Ik heb lekker rustig door de bieb gelopen op zoek naar toffe boeken en ik ben blij dat ik die ook heb gevonden!

STATS: 46 boeken. 12 van bieb #3 en 34 van bieb #2! Superhaul!

NOTE: Geen boeklijst, deze komt nog. Ik was op zaterdag nog iets té gaar na een drukke dag.

NOTE #2: Eerste foto is bieb #3 en de andere 2 zijn bieb #2.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: