Recensie: Praten met je huisdier

Recensie: Praten met je huisdier

Praten met je huisdier by Lindy Mattice, Kinderboek, Dieren, Huisdieren, Non-FictieHeb je altijd meer willen weten over je huisdier? Lees dit toffe en leuke boek!

😍De varieteit van de dieren. Vaak heb je met huisdier boeken konijnen, honden en katten, misschien soms nog iets over vogels. Maar in dit toffe boek krijg je ook cavia’s, paarden, hamsters, slangen, en vissen (en dan niet alleen goudvissen maar allerlei andere soorten ook).
😍Leuke informatie op een leuke manier gegeven! Erg begrijpelijk, simpel om te snappen, dus perfect ook voor de wat jongere leeftijdsgroep.
😍Leuk dat er best wat toffe informatie was over hamsters! Ik wil wel toevoegen dat niet alle hamsters zomaar op een hand klimmen ook niet als ze je echt goed kennen/tam zijn. Ik heb een paar hamsters gehad die graag op mijn hand klommen, maar ook een paar die gewoon dachten dat er dan eten was en mijn hand op probeerden te eten. XD Ik heb een paar hamsters gehad en heb er nu eentje die ik gewoon oppak door mijn hand om hun middel te doen. Wel eerst even praten en laten snuffelen en dan voorzichtig eromheen. Loopt ie niet weg oppakken, anders gewoon een aai geven.
😍Geweldige foto’s. Ik zat constant Awww en oohhh te gaan. Haha, ik hou van lieve foto’s.
😍Leuk dat iedereen ongeveer dezelfde hoeveelheid aandacht kreeg. Zoals ik al zei heb je vaak met huisdierboeken alleen de populaire dieren en als ze al wat minder populaire dieren toevoegen krijgen die maar een beetje. Dus yay voor een huisdierboek dat iedereen lekker een portie aandacht geeft.
😍Leuke cover!
😍Leuk dat er naast de algemene informatie ook blokken waren. Zo had je drie blokken: praten met je dier, tips, en wist je dat?
😍Tof dat je dus vrij makkelijk ook naar een bepaald dier kon gaan omdat op drie-kwart van een pagina aan de rechterkant een icoontje in een specifiek kleurtje staat.
😍Altijd tof als er extra informatie is, in dit geval links naar verschillende sites.

Al met al, ik zou dit toffe boek aan iedereen aanraden! Of je nou al een huisdier hebt, meer wilt weten over huisdieren, of denkt om er eentje te kopen, dit boek is een goede om in de kast te hebben staan.

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: