Recensie: Dierenpoep! Welk beest is hier geweest?

Recensie: Dierenpoep! Welk beest is hier geweest?

Dierenpoep! Welk beest is hier geweest by Paul Mason, Tony De Saulles, Non-fictie, poep, dieren, humor, kinderboekDit was een poep-tastisch boek. 🐤💩

Heb je nou altijd van alles willen weten over poep? Over vieze dingen? Over beesten en hun poepjes? Dan is dit boek echt helemaal van jou, want in dit toffe poeperige boek gaan we diep in de poepwereld van dieren. We lezen op leuke manier over hoe alles werkt en wat voor soort poepjes er zijn. Over camouflage, over vierkante poepjes, over poepjes opeten en er mee gooien, over dunne poep en superdikke mega poep. Je zult lachen, griezelen, ieww gaan, maar ook heel veel leren over poep en dieren.

Wist je bijvoorbeeld dat poep heel duur kan zijn? Zo heeft een jongen van 8 ooit een klont poep (amber) die ongeveer 45k euro waard was! Wist je dat blauwe vinvissen oranje poepjes hebben? Of dat een soort rups zijn poep 1.5 meter omhoog kan schieten (blijf uit de buurt, haha)? En zo zijn er nog veel meer leuke feitjes en ik heb ook weer genoeg bijgeleerd over poepjes. Ik weet niet of ik ooit er iets aan heb, ik bedoel, ik ben volwassen, je praat niet meer over poep. XD

Leuk ook vond ik dat we zowel foto’s krijgen als toffe illustraties. Ik herkende de stijl al, Tony De Saulles heeft ze gedaan en ik was maar wat blij! Ik vind zijn stijl echt tof.

Al met al, ik heb dus gelachen, genoten (dat klinkt vreemd), en nog wat geleerd. Dus hou jij van poep en dieren? Lees dan zeker dit boek!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: