Recensie: De Magische Bieb: De jacht op de frobbels

Recensie: De Magische Bieb: De jacht op de frobbels

De jacht op de frobbels (De Magische Bieb #2) by Femke Dekker , Mark Chambers, Fantasy, Magie, Bibliotheek, Kinderboek, Frobbels,Het tweede deel van de Magische Bieb serie en ditmaal Frobbels!

Ik was al bang dat ik het deel misschien na mijn vakantie zou lezen want hij was steeds uitgeleend en andere biebs hadden hem nog niet. Gelukkig, in Juli kon ik hem toch lezen!

😍Dat we weer een heel deel in deze geweldige bieb mogen zijn!
😍Dat ditmaal Wilgje de hoofdpersoon is! Ik had niet verwacht dat de POV zou switchen, ik dacht dat degene van het vorige boek ook nu weer de hoofdpersoon zou zijn, maar nee dus! Ik vond Wilgje een leuke MC om te volgen al hoop ik wel dat ze eens gaat geloven. Er zijn zoveel dingen op dit punt dat je toch niet kunt ontkennen dat er magie in het spel is. Hoe verklaar je anders monstertjes die alles opeten? Of feetjes?
😍Meneer Vrolijk die echt wel weet wat er gaande is en volgens mij stiekem de kinderen aan het trainen is of zo. Zo voelt het wel. Want je ziet gewoon aan alles dat hij heel goed weet wat hij doet en dat hij ook weet wat de kinderen uitspoken. Ik zou het wel leuk vinden als hij nog opener is over dingen, de magie, de bieb.
😍De dwerg. Is het nou een beeld of toch niet? Gegeven alles in de bieb? Mmm.
😍De zoete en toffe illustraties!
😍Het plan van de kinderen om de Frobbels te vangen en vinden! Een simpel plan, maar wel erg effectief al hadden ze wel zekere punten iets beter moeten bespreken. XD
😍De Frobbels! OMG, het is dat ze dus letters eten en ik iets te beschermend ben over mijn boeken, maar anders had ik er zo eentje willen hebben. Echt een leuk klein monstertje!

Al met al, ik heb dus heel erg genoten en het boek in een keer uitgelezen. Ik wil meer Magische Bieb!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: