Bibliotheek #4 Haul ~ 9-9-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 9-9-2022

Afternoon!

Welkom bij weer bij een nieuwe Bieb Haul! Ik ben gisteren heerlijk bij bieb #4 geweest!

Tussen alle regenbuien door ja, mijn hemel wat een prut weer de laatste dagen. Wel lekker koel, dat weer wel. XD Ik keek enorm uit naar lekker weer wat nieuwe boeken zoeken en hoopte op weer een leuke stapel! En ja, ik heb dus echt toffe boeken gevonden. Allemaal nieuwe boeken zoals je kunt zien (aan zowel de stickers als de staat van de boeken). Ja, voor twee moest ik even vragen en eentje moest gereserveerd worden (maar was ‘s avonds aanwezig dus ik nog snel er heen want als ze toch open zijn tot 8 uur). Maar de rest heb ik dus gewoon in de boekenkasten gevonden. Een wonder! En ik ben er maar wat blij mee! Ik kan niet wachten om ze te lezen, echt zulke toffe boeken. doet een blij dansje

STATS: 9 boeken, allemaal fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: