Bibliotheek #4 Haul ~ 16-9-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 16-9-2022

Hoi allemaal!

Ja, ik ben weer bij bieb #4 geweest! Kijk eens naar deze leuke boeken!

Op donderdag kreeg ik bericht dat een van mijn reserveringen er was (ja, ik mocht heel kort even reserveren, nu mag dat niet meer voor redenen die hilarisch zijn), helaas kon ik donderdag niet, mijn man is jarig en ja, we waren in de dierentuin. XD Dus gisteren maar lekker weer de bieb bezocht, door de regen heen. Ik heb lekker even door de bieb gewandeld, even mijn mentale batterij opladen, dat kon ie wel gebruiken. Helaas niet echt veel nieuwe boeken gevonden, de jeugdbiebmensen houden nog steeds boeken weken weg, maar met wat zoeken heb ik toch wat toffe boeken gevonden. Ik kan niet wachten om deze leuke boeken te lezen!

Oh, en ik kwam er achter dat ik meer dan 10 boeken kan lenen. Ik ben zo gewend dat gastlenen betekend dat je je aan het abo van die bieb moet houden, maar blijkbaar werkt dit gastleensysteem anders en telt het dus mee met het aantal boeken dat je uit de andere bieb kan halen. Hopelijk heb ik dit goed beschreven, ik ben best gaar. Haha.

STATS 7 boeken, 3 non-fictie, 2 prentenboeken, 2 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Sabel by Suzanne Wouda
Week by Gerda Blees
Zeemeermeisje by Jowi Schmitz
Steekje los by Guurtje Leguijt
Happy Hond Kookboek by Maureen Du Toit
Gecko’s Echo by Lucy Rowland
SuperTess in het circus by Bianca Antonissen, Marloes van Loon

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: