Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 3-9-2022

Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 3-9-2022

Hoi iedereen!

Ik ben weer terug met een leuke bieb #2/#3 haul! Zaterdag lekker de biebs leeggeplunderd.😂🙈😂🙈

Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn hauls heb gedeeld via mijn blog, sorry daarvoor, het was even teveel om twee blogs te doen. Gelukkig had ik hier al een bergje reviews gescheduled, maar de rest moest even wachten.

Dus op zaterdag, een week nadat ik terugkwam van mijn vakantie, lekker de biebs bezocht. Ik had echt een stapel nieuwe boeken nodig om te lezen. Ik heb nog wel wat ARCs hoor op Netgalley en misschien 2 boeken als TBR, maar ik wil graag wat verse boeken. Wat vers inkt. Ik heb eerst bieb #3 bezocht, die nog steeds lekker chaotisch is omdat ze aan het verbouwen zijn en telkens ben je weer op zoek naar waar nu weer de boeken staan die je zoekt. Deze keer vond ik de non-fictie op 2 en waren de fictie boeken op 4. Normaal is nf op 3 en fictie op 1. Dus ja, verwarrend, maar ik vond het ook niet heel erg, want de verdieping waar nu fictie staat is dus helemaal vernieuwd en wat is het mooi geworden zeg! Lekker licht, mooie houten kasten.
En ze hadden dus ook genoeg leuke nieuwe boeken voor me. doet een dansje

En daarna op naar bieb #2 om mijn 35 reserveringen te halen en nog wat rond te lopen. Nou ja, eerst rondlopen dan reserveringen, want anders sleep ik me een breuk. Ik heb lekker rondgelopen door de bieb heen en heb nog wat leuke boekjes gevonden. En ook nog 2 reserveringen die volgens de bieb er niet waren. Wel eentje stond inderdaad op de verkeerde plek (C in plaats van D) maar die ander stond gewoon in de juiste kast. Alleen stond hij bovenaan omdat hij nieuw was. 🤣

Dus ik heb weer lekker te lezen en ik ben ook in het weekend al begonnen met een aantal boekjes.

STATS: 59 boeken. 47 bij Bieb #2 en 12 bij Bieb #3. 19 non-fictie, 3 comics, 37 fictie. 

NOTE: Eerste foto is Bieb #3 en de rest is Bieb #2.

NOTE: Geen lijstje, ik was op zaterdag echt helemaal moe, had enorme last van mijn heupen. Misschien voeg ik er nog eentje toe op een later tijdstip, maar voor nu, nog steeds nee.

Pictures, Emoji, Cute

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: