Bibliotheek #1 Haul ~ 17-9-2022

Bibliotheek #1 Haul ~ 17-9-2022

Hoi iedereen!

Een warm welkom bij weer een geweldige Bibliotheek #1 Haul!! Het is weer tijdje geleden dat ik deze heb geshared op deze blog dus ik dacht wel leuk om weer eens te doen!

Op zaterdag ben ik lekker naar Bieb #1 gegaan. Ik was wel een beetje bezorgd of ik droog zou blijven want het regende het hele weekend (en vrijdag) op en af. Gelukkig voornamelijk droog gebleven, jippie!

Er was bij bieb #1 zelfs een boekenevent voor een nieuw kinderboek over goochelen. Ik had er graag bij willen zijn maar het was gewoon echt veel te druk voor mij. Zelfs met mijn masker op voelde ik me gewoon niet goed. Anders had ik zeker meegekeken want het boek zag er interessant uit. Maar ik ben maar gewoon lekker op zoek gegaan naar boeken. Het voordeel van zo’n event? Minder mensen bij de boeken. XD En heb ik lekker wat boeken gevonden?

Oh ja, echt wel! Ze hebben weer wat nieuwe Engelse boeken toegevoegd en daar ben ik echt heel blij mee, vooral als het ook boeken zijn die ik al een tijdje wilde lezen. Zoals All These Bodies and This Poison Heart. Perfect ook voor de aankomende Spooktober waarbij ik lekker veel spannende en enge boeken wil lezen.
Een beetje verwarrend, dat boek met Less is Yes op de rug… is eigenlijk een boek genaamd Magpie Society. XD Geen idee wat daar is misgegaan maar ik zal hem, als ik hem terugbreng, wel even aan iemand geven zodat ze het misschien kunnen fixen.
En ik ben heel blij met het Renske de Greef boek. Hij was bij andere biebs steeds uitgeleend maar nu heeft Bieb #1 hem dus aan de collectie toegevoegd! Whoo!

STATS: 12 boeken. 3 non-fictie, 9 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Carnival Lost by Kieran Larwood
This Poison Heart by Kalynn Bayron
The Amazing Edie Eckhart by Rosie Jones
Dwaalspoor by Ellen de Vriend
The story of Afro Hair by K.N. Chimbiri
All These Bodies by Kendare Blake
Say No to the Dress by Keren David
Hedgewitch by Skye McKenna
Magpie Society by Zoe Sugg
Op avontuur in Europa by Marlieke Kroon
Mamamorphose by Renske de Greef
Ik voel ik voel wat jij niet ziet by Lotte Stegeman, Mark Janssen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: