Recensie: Pie – het avontuur begint

Recensie: Pie – het avontuur begint

Pie: Het avontuur begint by Sander Hesterman, Anouk Schleiffert, Oranje, Aapjes, Jungle, Schattig, Lief, Leuk, Prentenboek, OuderschapEen leuk en lief boek over Pie en haar ouders! Ik kon het niet laten liggen toen ik hem zag~

Over een klein aapje die nog veel heeft te leren over de jungle en over wie wat is, maar niet alleen Pie heeft veel te leren… haar ouders ook! En dat maakte voor een creatief/origineel boek want vaak focust een boek toch op het kind, maar in dit boek zie je duidelijk dat de ouders elkaar ook afvragen, wat moeten we doen? Is dit OK? Is het veilig? Wat nu? En dat vond ik erg leuk! Mogen best wel wat meer boeken doen~

Ik vond het leuk om te zien hoe Pie opgroeide, van echt een kleine baby naar een stuiterbal die niet meer heel bang is. Van heel dicht bij mama en papa zijn tot haar eigen plekje in een boom. Lekker verstopt onder een bergje bladeren. Pie was gewoon echt zo zoet en lief!

En ook het interactieve van het boek vond ik tof. Lekker het boek heen en weer zwaaien, een aai geven aan Pie (al wilde ik liever een echte aai geven, haha), en meer!

Leuke illustraties! Vond het leuk dat het simpele kleuren waren. Fel oranje, lekker geel, rustig blauw.

Ik zou dit boek dus aanraden, ik heb genoten en ik hoop dat er ook meer boeken komen over Pie of de dieren in de jungle.

Star rating, 3.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: