Recensie: Neem altijd een mop mee!

Recensie: Neem altijd een mop mee!

Neem altijd een mop mee! by Elisa van SpronsenEen haha, grappig boek over verschillende mensen die op reis gaan! Een leuk boek voor de vakantie~

In dit boek volgen we verschillende mensen, een mevrouw en haar hond, een tweeling, een man die enorm klunsig is, en Bob. Ik vond het meteen leuk dat we dus zo’n grote cast van karakters hadden die we gingen volgen op hun reizen. Van Griekenland tot kamperen tot de toren van Pisa, we gaan echt overal heen. Mijn favoriet was toch Kees Kluns, wat een kluns is die man toch. Haha. En ondertussen verteld Bob ons wat grappige dingen tussendoor. Ik heb echt een paar nieuwe grapjes/raadseltjes ontdekt terwijl ik het boek las. Mijn man kende er wel een paar, maar gelukkig heb ik hem ook nog kunnen verrassen met wat nieuwe. Ik heb dus niet alleen gelachen om de grapjes/raadseltjes, maar ook om de expressie van mijn man toen ik hem vertelde wat de oplossing was. XD

Een paar favoriete: “Hoeveel letters heeft het alfabet?” 23, want de KLM vloog weg. of deze: Man: ‘Hoe laat zullen we u morgen wekken?’ Mevrouw Hups: ‘Aardig dat u het vraagt. Daar wil ik nog een nachtje over slapen.’

En ja, ik heb dus genoten MAAR ik had graag toch nog meer mopjes gezien. Sommige verhaaltjes waren wel grappig, maar dus niet mopjes. En gegeven de blurb en de titel had ik verwacht dat dit boek dus alleen maar mopjes had. Maar bijvoorbeeld dat verhaal over Engeland? Niet een mopje. Of het Franse lessen ding? Niet een mopje.

De illustraties door Hélène Jorna waren erg leuk gedaan! Ik vond de stijl echt tof.

Al met al, toch echt genoten en mijn man en ik hebben heerlijk gelachen!

Star rating, 3 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: