Recensie: Meer avonturen van de dappere ridster

Recensie: Meer avonturen van de dappere ridster

Meer avonturen van de dappere ridster by Janneke Schotveld, Milja Praagman, Kinderboek, Ridders, Fantasy, Illustraties, Fietsen, Zwangerschap, BlauwEen nieuw boek over de Ridster en ondanks dat ik de Ridster niet altijd mag kon ik het niet laten liggen~

😍 Leuk hoe we steeds nieuwe mensen ontmoeten en die ook later terug zien in het verhaal. Zoals de zwerfster die nu werkt in de tuin van het kasteel. Of het jongetje dat ze hielp met de spreekbeurt, die komt ook later terug. Ik keek echt uit om de karakters weer te zien.
😍 Ik vond het wel fijn dat de ridster op punten probeerde iets beter/aardiger/minder te tuffen. Maar het is blijkbaar nogal moeilijk. XD
😍 Dat verhaal met de boekenwinkel was mijn favoriet! Heerlijk om te zien dat de Ridster zoveel doet voor de boekenwinkel en zelfs een briljant idee heeft om mensen naar de boekenhandel te lokken (misschien ook een idee om boeken wat goedkoper te maken, of is het in de wereld van de Ridster wel normaal qua prijzen?).
😍 Ik vond het zo grappig hoe ze de les van die ene juf overnam en ik lag helemaal dubbel toen ze een kindje gewoon HOP zo aan het prikbord vastprikte. En die zwaardles was gewoon zo leuk, ik wil ook meedoen!
😍 Nog steeds leuk dat ze met dieren kan praten.
😍 Dat verhaal met de tram? Tof om te lezen, en ik vond het geweldig hoe alle Ridsters achter de tram gingen, haha. Nou dat zie je niet elke dag.
😍 Toffe illustraties! Milja Praagman heeft het weer gedaan!
😍 De reus! Tja, ik zou ook met dingen gooien als ik dat had. Niet netjes natuurlijk, maar het helpt ook niet dat NIEMAND naar de reus luisterde. Hij wilde gewoon laten weten dat hij een au had en wist niet hoe hij dat makkelijk moest doen. Dus ik vond het stoer van de Ridster dat ze dat deed en hem hielp. Hopelijk luistert het leger een beetje meer.
😍 Leuk dat de Ridster zwanger is. Haha, ja, zodra ze die augurken wilde wist ik genoeg. En zoals de ridster betaamd gaat ze gewoon door met wat ze doet. Makkelijk trouwens dat haar outfit meegroeit! Ik vond het ook leuk hoe nog liever de prins was! Ik vond wel dat het misschien ietsje meer duidelijk had kunnen zijn voor de kinderen. Ik bedoel, ik als volwassene snap dat als een vrouw wat dikker wordt, augurken wilt, haar man bezorgd is, en dat ze wat rustiger moet doen, dat ze zwanger is/kan zijn, maar ik vraag me af of kinderen dat ook zo goed kunnen zien.
😍 Hun kindje! Wat een zoeteke zeg! En leuk die naam.

🤔 Niet helemaal blij met de referentie naar COVID (de vaccinatie en alles). Op zich wel een leuk verhaal en ik vond het ook tof om te zien dat de Ridster hielp de kindjes blij te maken. Maar ja. COVID-achtige referenties mogen van mij gewoon weg. Bye.
🤔 De Ridster moet echt ophouden met tuffen overal. Gewoon goor.

Al met al, ik heb enorm genoten van dit leuke boek! Ik hoop dat er nog meer verhalen over deze vrouw komen~

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: