Recensie: Jij + Ik

Recensie: Jij + Ik

Jij + ik by Mark Haayema, Fiep Westendorp , Rood, Gedichten, Liefde, Opa/Oma, Familie.Een superzoet en grappig gedichtenbundeltje met allerlei korte gedichten!

Ik zag de cover op mijn biebsite en moest hem gewoon hebben. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan want ik heb dit leuke boekje in een keer uitgelezen. Zo tof, zo zoet!

In dit boek krijgen we allerlei liefdesgedichtjes. Niet alleen voor romantische dingen hoor, ook naar ouders en grootouders, naar een tuin, voor mama’s en papa’s. Allerlei liefdesgedichtjes passeren en ik vond ze heel leuk geschreven. Het voelde niet aan als moderne gedichtjes, meer als gedichtjes die je vroeger las. Zoals Annie M.G. Schmidt. Hopelijk leg ik het goed uit, haha, ik zit er al een tijdje mee in mijn hoofd hoe ik dat moet vertellen. XD Er waren een aantal gedichtjes (Als ik denk aan jou + Om op te vreten) die ik echt geweldig vonden. Ben blij dat ik niet de enige ben die haar man/partner wil opeten.

Ik vond het nog toffer dat er illustraties van Fiep Westendorp bij waren en dat elk gedicht er eentje had, en dat je ook tussendoor er een paar kreeg. Heerlijk! Haar illustraties zijn tof en ik ben blij dat ze nog worden gebruikt. En het paste ook perfect bij de stijl van het boek.

Ik heb dus enorm genoten en ik zou het boek aanraden aan iedereen! Ik weet niet zeker of het een kadoboekje is omdat het zoveel meer bevat dan liefdesgedichtjes naar een partner, maar ik weet zeker dat je er wel inspiritie kan uithalen!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: