Recensie: Boe!

Recensie: Boe!

Boe! by Kate Read, Kinderboek, Prentenboek, Oceaan, Chaos, Paniek, HumourEen klein visje, ongehoord door iedereen, besluit boe te roepen… maar hoe loopt dat af?

Een klein lief visje wil gewoon dat iemand met haar speelt… maar al de visjes willen niet of zien haar niet eens staan. Ik moest enorm lachen om haar plan, maar ik lachte nog harder om de reactie van ieder in de zee. Een klein boetje, bedoelt als een HALLO IK BEN ER, eindigt in roddel en daarna in pure paniek. We zien hoe het eerst begint met wat roddels, OMG heb je het gehoord er woont een monster daar en daar, tot OMG hij gaat ons opeten, en ik vond het heel goed geschreven en de gradatie was perfect gedaan. Niet in een keer paniek, nee, langzaam wordt elk dier verteld over het dier in de grot. Het wordt steeds groter. Gevaarlijker! Enger!

En dan komt er een heel verrassend einde, of in ieder geval de pagina’s voor het einde waren erg verrassend. Haha, ik dacht dat ze met zijn allen in de grot met het kleine visje zaten.. maar het is iets heel anders. En nee ik ga je niet verklappen wat dat is! Het eigenlijk einde maakte me ook heel blij.

Ik vond de illustraties heel erg leuk gedaan, mooi kleurrijk, met veel mooie vissen om te vinden.

Al met al, een tof verhaal over dat missschien niet de kleinste visjes van de oceaan moet negeren. Voor je het weet gaan ze boe en is er chaos. XD Aanrader.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: