Bibliotheek #4 Haul ~ 20-7-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 20-7-2022

Goededag iedereen!

Het is weer even geleden dat ik er een op mijn blog had, maar welkom bij een nieuwe bieb #4 haul! Ik dacht het is wel eens weer leuk om dat hier te posten!

Ik ben de laatste tijd zo gaar + bezig met mijn andere blog dat ik gewoon af en toe even geen tijd heb om ook nog hier veel te doen! Maar vandaag dacht ik, ik ga er gewoon voor! Ik heb leuke boeken en mensen mogen die via mijn blog zien!

Ik hoop ook echt zo dat de biebmensen hebben geluisterd, ik heb weer aangegeven dat als ze nieuwe kinderboeken hebben en ze willen die gewoon even houden dat ze het dan gewoon niet in de catalogus moeten zetten of gewoon op gereserveerd/niet beschikbaar. Blijkbaar ben ik trouwens niet de enige dus die vraagt om nieuwe boeken, de bibliotheekmedewerker die ik had die was ook al het zuchten en vond het ook maar niks.

Verder heb ik lekker rondgelopen door de bieb heen, hopende op wat leuke boeken en ik ben blij dat ik die ook heb gevonden. Ik ben nu al begonnen met het lezen, tja, ik kan gewoon niet wachten.

STATS: 5 boeken. 2 gedichten/poëzieboeken, 1 prentenboek, 1 stripboek, en een kinderboek.

Pictures, Emoji, Cute

Bieb #4, boeken, lezen

Book List, Emoji, Cute
De Energieke guiten by Willy Vandersteen
Kraai en pauw by Jo Fernihough
Toen rups een vlinder werd by Bette Westera, Naomi Tieman, Djenné Fila
Mama is profvoetballer by Ody Neisingh, Marieke Visser
Het geluk van Schildpad by Tiny Fisscher, Barbara de Wolf

One thought on “Bibliotheek #4 Haul ~ 20-7-2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: