Recensie voor Superhelden knuffelen niet

Recensie voor Superhelden knuffelen niet

Superhelden knuffelen niet by Michael Catchpool, Emma Proctor , Kinderboek, Prentenboek, Zoet, SuperheldenEen enorm zoet en leuk boek over een kleine jongen, een superheld, die het zeker weet. Hij heeft geen knuffels nodig!

Ik kan het nooit laten om boeken over superhelden mee te nemen en te lezen! Vooral als ze kleiner zijn dan de normale superhelden.

In dit boek ontmoeten we een kleine superheld die steeds de wereld redt… en zijn moeders knuffels niet wilt! Gelukkig geeft mama het niet hoop en geeft ze hem liefde op andere manieren, je weet wel die manieren die je als kind niet leuk vindt, maar die vaak toch wel erg nuttig bleken te zijn. Zoals een extra dikke sjaal! Of een vestje! Ik vond het ook erg leuk dat deze items hem ook hielpen in zijn superhelden acties, ik keek al vrij snel uit naar welk kledingsitem moeders zou geven en hoe hij het zou gebruiken!

De superhelden scenes zijn spannend en leuk en ik vond het ook tof dat we dus een nemesis hadden al had ik daar graag iets meer van willen zien.

Het einde was onwijs zoet en daar ging ik dan ook heel hard AWWW bij. Extra leuk vond ik dat we ook bij iemand anders thuis keken en zagen hoe daar het slaaptijdritueel gebeurde.

De illustraties waren erg mooi gedaan! Leuke stijl~

Dus ik zou dit boek aanrader! Een boek vol moederliefde, superheldenacties, en meer~

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: