Recensie: Sprokia – De boze stiefoma’s

Recensie: Sprokia – De boze stiefoma’s

Sprokia - De boze stiefoma's by Lida Dijkstra, Hanne SnelEen nieuw spannend en leuk deel in de Sprokia serie! Heb weer genoten~

Ik was zo blij dat er weer nieuwe delen van de serie waren en dat ik bij twee biebs ze kon vinden. Ik was vooral enthousiast over dit deel want ik hou nou eenmaal van de slechte stiefmoeder (of stiefoma’s in dit geval).

Onze groep heeft door dat er iets slechts staat te gebeuren en gaan dat natuurlijk niet toe laten! Ik vond het heerlijk om dit verhaal te lezen, te zien wat onze groep van plan was om het plan te blokkeren (en de stiefoma’s een koekje van eigen deeg te geven) en wat de slechte stiefoma’s van plan waren om te doen. Het werd op punten lekker spannend en ik kon gewoon niet stoppen met lezen. Ik moest gewoon weten of het ze zou lukken!

Tof dat we naast dus Lily’s (aka Sneeuwwitje’s dochter) stiefoma ook Hans en Grietje’s stiefmoeder zien en diens zus en dat ze een groepje vormden. Slechteriken unite~ En het plan dat ze maakten was niet eens heel slecht, ik vond het best een goed idee. Maar ja, misschien hadden ze iets minder opvallend moeten doen. Het staat natuurlijk klaar als dag als je met twee andere slechteriken geheim gaat zitten doen in een kelder. XD

Haha, het nadeel dat je geen idee hebt wel deel welke is (nou ja, naast het eerste) is dat juf Pieps hier nog een muis is! Terwijl ik dus allang haar boek heb gelezen en gezien heb ook dat is opgelost.

Ik vond de illustraties wederom weer erg leuk! Leuke stijl, leuk hoe de karakters getekend zijn.

Al met al, ik wil meer! Ik wil weten of Lily in de toverschool komt en wat het volgende is voor de karakters! Ik zou dit boek (en ook de andere Sprokia boeken) aanraden.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: