Recensie: LEGO Jurassic World – Geen dino te zien!

Recensie: LEGO Jurassic World – Geen dino te zien!

LEGO Jurassic World - Geen dino te zien! by Lego, Pim Lammers , Dino's, Kinderboek, Humor, Illustraties, Jurassic WorldEen hilarisch en chaotisch boek waarin van alles misgaat!

Ik zie LEGO en zie dino’s dus ik ben verkocht! Haha. Makkelijk mens ben ik hoor! Ik kon dit boek echt niet laten liggen in de bieb, het riep me!

In dit boek gaat er heel veel gebeuren… en dat allemaal dankzij een persoon, Hudson, al heeft hij het zelf niet door dat hij zo’n chaos veroorzaakt. Nu hoor ik je denken, ja maar Mehsi, hoe dan? Is die jongen blind/doof dan? Nee, hij test een nieuw ding uit voor iemand in het park. Het heet GIDS en het is een soort van koptelefoon met een tablet en VR-achtig spul heeft gemixt. Het zorgt ervoor dat hij niks doorheeft van de chaos die hij veroorzaakt. Ja, hij. OK, goed, niet alles is per se 100% zijn schuld, maar als hij niet die eerste dominosteen had omgegooid (om even een mooie metafoor te gebruiken) dan was alles OK gebleven.

Ik lag echt dubbel hoe alles gewoon steeds chaotischer werd en hoe Hudson gewoon rustig doorliep, lekker een ijsje of een koekje at, lekker luisterde naar de stem van de uitvinder. We zien dino’s rondlopen, de dinovangers proberen de dino’s te vangen (maar ja het zijn er nogal veel), we zien kraampjes verdwijnen, en er is nog veel meer.

Ondertussen is Hudson wel teleurgesteld… want hij ziet geen enkele dino en er is weinig spannends gebeurd terwijl hij dus rondliep.. nou ja in zijn ogen. XD Als hij het nu maar eens wist wat voor chaos hij heeft veroorzaakt dan had hij wel anders gepiept.

Ik vond ook zeker de illustraties echt heel leuk! Ik zou echt graag willen weten wie de illustrator is maar ik kan echt niks vinden, dus als je het weet? Vertel het me!

Ik zou dit heerlijke en hilarische boek aanraden! Kinderen (en volwassenen zoals ik) zullen er veel plezier aan hebben.

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: