Recensie: Kaat deelt uit

Recensie: Kaat deelt uit

Kaat deelt uit (School of Monsters #6) by Sally Rippin, Chris Kennett, Humor, Kinderboek, Monster, Fantasy, Magie, VerjaardagHet nieuwste deel in de serie (en blijkbaar boek 6) en ditmaal volgen we een monstertje genaamd Kaat die jarig is!

De bieb had weer een nieuwe voorraad van deze serie en het was niet de makkelijkste om te kiezen welke ik eerst wilde lezen. Maar ik hou van verjaardagen en lekkers, dus ik besloot voor deze te gaan!

Ontmoet Kaat, een lief monster met een groot plan voor haar verjaardag! Tja, je moet toch uitdelen, maar wat zal ze toch doen? Iets saais als fruit? Of toch iets spannends. We zien haar hard aan het werk gaan en er is veel glitter en sparkles en ik was helemaal nieuwsgierig wat het zou worden! Gelukkig hoeven we niet lang te wachten want de volgende dag is het tijd! En OMG ik heb me toch een portie gelachen want er gebeurde echt een boel. Heel veel SPROING en BOING en PLIP en PLOPS. Het is zeker een verjaardag om nooit te vergeten en ik vond het ook erg passen bij de monsters en de school waar ze heen gaan.

Ik was even bang dat het misschien verkeerd zou aflopen… maar gelukkig is de meester echt een top-kerel en hij bedenkt iets heel leuks om alles weer goed te krijgen. Kijk nou dat is een leraar!

De illustraties waren wederom erg leuk gedaan en de stijl past perfect bij het verhaal.

De rijm was soms gewoon net iets te veel. Het voelde niet echt 100% natuurlijk maar meer alsof iemand langs tig woorden is gegaan om de juiste te vinden. Ik vond het nog wel redelijk in de andere boeken, maar ja, die heb ik dan ook niet hardop gelezen. Haha. Het valt pas echt op als je het hardop voorleest aan iemand.

Maar verder dus wel genoten en ik ga maar eens snel de andere 3 boeken lezen die ik heb (nou ja, tegen de tijd dat dit review online komt in Juni heb ik ze al uit, haha). Kijk ook zeker uit naar deze recensies.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: