Recensie: De Zoete Zusjes houden van Holland

Recensie: De Zoete Zusjes houden van Holland

De Zoete Zusjes houden van Holland by Hanneke de ZoeteEen superleuk deel waar de Zoete Zusjes en hun familie op reis gaan door Nederland! Van de Efteling tot Zaandam!

In dit boek gaan de Zoete Zusjes en hun familie op reis! Waarom? Nou een van de meiden moet een spreekbeurt houden en heeft Nederland gekregen. Ze heeft geen inspiratie, gelukkig waren haar ouders er om haar op leuke manieren te vertellen wat er te doen was… en toen vervolgens besloten een roadtrip te maken. Met een mooie naam erbij. We rijden door heel Nederland heen en zien verschillende beroemde/bekende dingen. Van Zaanstad en lokale kledijstijl tot de Efteling tot hunebedden. Ik heb enorm genoten van de trip en ook leuk dat toen dingen even niet lekker leken te lopen ze ook nog een back-up plan hadden~ Ik keek enorm uit naar wat de zusjes zouden zien en ik wilde dat ik mee kon komen. Vooral dat drie-landen-punt staat nog steeds op mijn lijstje!

Ik vond het tof dat de zusjes zo enthousiast waren en ook de oudere broer was op een gegeven moment wel bereid en wat enthousiaster. XD

En leuk dat we ook de spreekbeurt kregen te zien~ En ja, ik wilde weer het verhaal in, want lekker eten. Yum~

En wederom weer toffe illustraties!

Ik vond het wel magisch dat ze dus heel veel moeite moesten doen om bed/breakfast voor een dagje of 2 te bestellen maar ondertussen reden ze gewoon door Nederland (en de benzine prijzen zijn echt niet goedkoop), gingen naar de Efteling (wat toch echt een paar honderd euro is), en bezochten nog veel meer plekken waar je toch echt voor moest betalen. Een tikje apart.

Maar ik heb dus genoten! En ik zou het boek ook zeker aanraden~

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: