Recensie: De hond van meneertje Snor

Recensie: De hond van meneertje Snor

De hond van Meneertje Snor by Georgette, Oranje, Humor, Kinderboek, Snor, Hond, Prentenboek, Verstoppertje, ZachtHaha, wat een onwijs grappig (en zacht) boek!

In dit boek ontmoeten Meneertje Snor en zijn hond, Hond. Ja, echt. Je denkt dat alleen kinderen dat doen, maar deze meneer dus ook. In dit boek zien we hoe ondeugend Hond is en ik lag helemaal dubbel hoe meneertje Snor hem maar steeds niet kon vinden. XD Die hond is echt een ninja! Want waar zijn baasje is… is Hond ook! Ik vond het leuk dat hond zacht was en dat hij op leuke plekken (soms echt vrij simpel maar dat maakte het nog hilarischer dat meneertje Snor hem niet kon vinden) verstopt zat (en zijn lijf dus kon vormen).

Het einde was geweldig en paste echt perfect bij de rest van het boek.

En ik heb het boek ook lekker aan mijn man voorgelezen en die heeft ook gelachen om de verstopplekjes. XD

De illustraties zijn vrij simpel maar ik vond ze toch erg leuk gedaan~

Al met al, ik zou dit boek aan iedereen aanraden. Je zult heerlijk lachen en dat het hondje zacht is zullen kinderen (en ja, volwassenen zoals ik) helemaal top vinden.

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: