Recensie: Ciao Bella

Recensie: Ciao Bella

Ciao Bella by Linda van Rijn, Italië, Saai, Gaap, Vrouw, Gardameer, Mysterie, Dual POVTja, ik keek enorm uit naar dit nieuwe deel, maar helaas was het niet mijn kopje thee.

Ik was echt razend enthousiast over het boek, maar ik ben echt blij dat ik toch heb besloten hem eerst uit de bieb te halen nadat ik al een recensie zag dat iemand ook niet helemaal blij was (en dat zijn er nu blijkbaar 3). Anders had ik nu zitten balen dat ik 17.50 (boeken in NL zijn echt té duur) had betaald. 🙁

*Het was namelijk nou niet echt heel spannend. Sorry, maar ik miste echt de spanning en de angst die je had in eerdere Linda van Rijns. Het was zelfs zo erg dat ik de laatste 2 hoofdstukken maar heb gelezen om te kijken of ik verder wilde. En toen rolde ik wel erg hard met mijn ogen. XD Maar ik heb wel verder gelezen want ik wilde toch ergens weten hoe het zover is gekomen. Nou daar lees je niet heel veel over in het verhaal. Haha. Geen enkele hint.

*De POVs hadden wat mij betreft gewoon echt steeds aparte hoofdstukken moeten zijn, niet soms wel, soms niet. Want nu gingen we soms van 1 POV naar de andere zonder dat ik het door had.

Waarom zijn mannen steeds zulke klootzakken in dit soort verhalen, ik word er echt helemaal gaar van. Jeetje mineetje. Stel je voor dat je je problemen oplost door te FUCKING praten als de volwassen persoon die je bent. Maar nee! Laat me een onwijs dom plan maken en ook nog eens DAT doen. Maar het is allemaal de schuld van de vrouw hoor, ja jongen. Echt… *rolt ogen

Ik ben gewoon nog steeds niet echt een fan van het POV van de politie. Het is gewoon vaak heel saai en ik wil gewoon naar de POV van degene die we al een tijdje volgden. Ik merkte echt dat mijn aandacht verslapte toen we de POV van de politie kregen en toen dat steeds meer en meer werd. *gaap

Wel leuk vond ik; Het Gardameer (OMG, dat lijkt me echt een heerlijke plek om naar te gaan (nou ja, zonder moord graag), te wandelen en zwemmen), Italië (altijd een toffe plek om in boeken voorbij te zien komen, moet nog eens wat meer van het land zien), de camping (die echt klonk als een toffe en leuke plek om te zijn voor een tijdje), en de hoofdpersoon (Sanne dan, en niet die politieagente, Sanne was echt toppie en ik vond haar een geweldig karakter, goed misschien dat er wat dingen waren die dom waren.. zoals al dat bloed opruimen, I mean, seriously. Gewoon laten liggen en de politie bellen).

Ik hoop maar dat het volgende boek weer een lekkere Linda van Rijn is met veel spanning.

Star rating, 2 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: