Bibliotheek #4 Haul ~ 24-6-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 24-6-2022

Surprise! Een zaterdag post! Ik ben er weer met een nieuwe haul! Vrijdag ben ik weer lekker naar de bieb gegaan~

Ik was eerst even bang dat ik misschien niet kon gaan want toen ik wilde gaan waren er veel dreigende wolken en buienradar liet zien dat het ging regenen. Ik toch maar gegaan en blij ook want die dreigende bui? Een paar druppeltjes. XD

Ik had 3 boeken die me interessant leken, maar ik zorgde er wel voor dat ik bereid was op teleurstelling. Want die bieb.. echt. Maar ik heb toch twee van de drie gevonden, dus ik ben blij! Plus, ik had flink wat geluk met boeken vinden want ik heb toch een paar enorm leuke boeken gevonden. Plus, weer een Suske & Wiske om te lezen! Ik kom wel door de serie heen, haha. Ik ben ook erg blij met het enorme dikke boek… al was ik dat voornamelijk toen ik hem vond en weer thuis was. Boodschappen doen en andere dingen in het dorp met die chonker… niet zo’n plezier. XD

Ik kan niet wachten met het lezen van deze boeken!

STATS: 9 boeken.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute

The Witch of the Ditch by Steven Butler, Nigel Baines
Griezel AVI’s by Jette Schröder
Opruimen die wereld! by Ursus Wehrli
Lotta ruikt de lente by Diane Put, Rik de Wulf
De tijdboblijn by Luc Morjaeu
De fluitende olifant by Peter Gucht, Luc Morjeau
Waar te wereld? by Paula Bossio
Een afspraakje in het bos by Sylvia Vanden Heede, Benjamin Leroy
Logo Beginnings by Jens Müller

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: