Bibliotheek #4 Haul ~ 10-6-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 10-6-2022

Hoi iedereen~~

Ik ben er weer met een nieuwe haul! Op vrijdag ben ik naar Bieb #4 gegaan voor een nieuwe stapel boekjes~

Nou heb ik ze, tegen de tijd dat deze post published, er al een aantal gelezen. Tja, sorry, ze riepen erg luid en ik kan gewoon niet wachten. Teehe~ Maar ik heb er nog een aantal te lezen en ik kan gewoon niet wachten!

Ik was eerst bij de eerste vestiging van de bieb, maar daar was niks beschikbaar (zouden ze dus toch geleerd hebben van de klachten van mensen???). Ik kijken op de site om te zien of de boeken ergens anders wel waren, goed, bij een andere vestigiging. Een stukje fietsen, maar het was mooi weer dus niet erg! Voor boekjes doe ik veel. En ik ben ook echt blij dat ik ben gegaan want ik heb me toch een stel leuke boeken gevonden! De nieuwe van Margje Woodrow die ik al eventjes op het oog had. Een boek over politiewerk die erg interessant leek. En dan ook nog een boek dat ik wilde herlezen dat de bieb gelukkig had, We gingen achter hamsters aan.

STATS: 8 boeken! 3 non-fictie, 5 fictie.

NOTE: Vandaag even geen lijstje. Ik ben echt zo gaar.

Pictures, Emoji, Cute

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: