Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 4-6-2022

Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 4-6-2022

Hallo!!

Welkom bij weer een nieuwe bieb haul! Zaterdag heb ik biebs #2 en #3 leeggeplunderd. Nou OK, niet helemaal, maar het voelde wel zo. XD Ik hou het kort, ondanks een best relaxt weekend toch echt gaar (hopelijk word ik niet ziek).

Eerst op naar bieb 3 waar ik lekker veel boeken al meteen vond op de begane grond bij de nieuwe releases. Echt veel, want ik vond er 7. En ik mag maar 12 boeken. Dus ik moest me verder inhouden. Haha. Niet makkelijk maar het is gelukt en daarna heb ik verder op de andere verdiepingen nog meer boeken gevonden. Yay! Dit was dus een top haul!

En dan naar bieb #2 waar ik een stuk of 22 reserveringen had staan (met een paar geweldige boeken eep!). En ik heb ook lekker kunnen rondlopen want ik had een aantal boeken die of niet meer in de bieb zouden staan en een paar boeken die zogezegd niet makkelijk te vinden waren. Ik had gelukkig geluk want ik vond ze allemaal. Een paar bij de nieuwe release tafel en de rest op de plek waar ze horen te staan. Haha, ik ben erg blij dat ik ze heb gezocht want ik had een boek die ik al een tijdje wilde lezen en nu kan ik dat dus! Plus, ik heb ook een stapeltje nieuwe Suske en Wiske meegenomen zodat ik weer verder kan met deze lezen (en herlezen), ik kom er wel een keer doorheen. Ooit. Ik had dus weer een mooie stapel boeken van deze bieb~

En het was dit weekend/vandaag Pinksteren dus had ik lekker veel vrij om te lezen. Heerlijk al wat boekjes gelezen. Haha.

STATS: 52 boeken in totaal. 40 bij bieb #2 en 12 bij bieb #3.

NOTE: foto #1 is van bieb #3 en de andere foto’s zijn van bieb #2.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Dark and Shallow Lies by Ginny Myers Sain
Roadtrip by Suzanne Vermeer
Blaffende wolven bijten niet by Olivia Hill
Ik durf niets maar doe alles by Marine Bakker
Make Women Come by Nina de la Parra
Ayoub by Ayoub Louihrani
Spoed en tegenspoed by Piet Stuive
Bellen blazen in Burundi by Marit Törnqvist
Under the Whispering Door by TJ Klune
Mensen in Rotterdam by Helmuth Tjemmes
Nederland – Ontdek onze mooiste natuur by Marlou Jacobs
Een familie in oorlog #1 by Stéphane Piatzszek

Code Rood by André Kuipers
Een huis vol geluiden by Rik de Jonghe, Alain Verster
Help! Help! by Dirk Nielandt, Marjolein Pottie
Kamer 333 by K.R. Alexander
Als moppen aankloppen by Riet Wille, Richard Verschraagen
Het grote leven kleine Fons by Henry Lloyd
Het Feeënwoud by Astrid Witte
Hanna Panna by Judith Williams
Suske en Wiske Junior: Een heks in het dorp by Elly Simoens
Het ruilspel by Lida Dijkstra
Freddy + Flo zijn voor niks of niemand bang by Maria Kling
Marie Boe: Het spook van Villa Donkerhout by Michael Reefs
Marie Boe: Het magisch moeras by Michael Reefs

Empress & Aniya by Candice Carty-Wiliams
De onbekende belevenissen van prins Willem-Alexander by Rodaan Al Galidi
De kroon en de droom by Jana Hoch
Jij + Ik by Mark Haayema
Niemand in de stad by Philip Huff
Campings war je blij van wordt by Renee Schouwenburg, Marlieke Kroon
Schoon genoeg by Tugrul Çirakoglu
Meester Ben by Ben de Kok
Letters leren met Choco by Nicolle Christaanse
Expeditie Himalaya by Simon Chapman
Nederland Seizoenen by Godfried van Loo Marlou Jacobs
Dierenuitvindingen by Christiane Dorion
Waarom kan een pinguïn niet vliegen? by Anna Claybourne

Suske en Wiske #242 by Paul Geerts
Suske en Wiske #145 by Willy Vandersteen
Suske en Wiske #328 by Luc Morjaeu
Suske en Wiske #349 by Luc Morjaeu
Suske en Wiske: De Preutse Prinses by Paul Geerts
Suske en Wiske #361 by Luc Morjaeu
Dadoe by Jim Bakkum, Kirsten Michel
Een corso vol verrassingen by Marianne Busser, Ron Schröder
Een prinsesje zonder stank by Levine van Teunenbroek
Mevrouw Das en Meneer Ping by Rindert Kromhout, Natascha Stenvert
Theo’s prinses by Ellen DeLange, Monty Lee
Bedtijd voor baby luiaard by Danielle McLean, Sarah Ward
Boe! by Kate Read
Dicht bij jou by Patricia Hegarty

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: