Bibliotheek #1 Haul ~ 21-6-2022

Bibliotheek #1 Haul ~ 21-6-2022

Hoi iedereen!

Een warm welkom bij weer een geweldige Bibliotheek #1 Haul!!

Het was echt prachtig weer deze week en dus op Dinsdag besloot ik maar eens naar de bieb te gaan. Lekker weer, tijd om even te gaan, ik voelde me Ok, en ja ik had echt boeken nodig. Had nog maar een boek thuis (Women of Troy) dus ik kon wel weer wat vers leesmateriaal gebruiken. Zou de bieb wat niews hebben?

Ik hou het kort (echt heel erg moe) en ik kan je zeggen, ja ja ja, de bieb had nieuwe boeken. En ook wat boeken die ik gewoon niet kon laten liggen, maar er te goed uitzagen. Ik ben echt heel enthousiast over Radio Silence. Ik heb wel eens eerder een boek door haar geprobeerd maar was toen geen fan, maar ik hou echt van haar Heartstopper serie dus wil ik toch haar normale boeken blijven proberen. Gelukkig is de bieb de boeken langzaam aan het toevoegen. En ik ben ook blij met nieuwe strips, altijd leuk om te lenen en lezen. En blij dat ik EINDELIJK het Rutger/Thomas/Paco boek heb gevonden. Ik ben al aan het wachten op het boek voor maanden, maar steeds is ie uitgeleend. Blijkbaar erg populair.

STATS: 12 boeken. 3 strips, 2 non-fictie, 7 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Library, Books, Reading, TBR

Book List, Emoji, Cute
Radio Silence by Alice Oseman
Pax Journey Home by Sara Pennypacker, Jon Klassen
Ghostcloud by Michael Mann
Uit liefde nagelaten by Kristi-Ann Hunter
Welcome to the jungle by Sander de Kramer, Frits Boarda
Dans met het leven by Tessa Hendriks
De magische halsband by Sabine van der Stadt, Sander Meij, Rutger VInk, Thomas van Grinsven
Complot in het paleis by Carbone,
De kronieken van het universum #1 by Richard Marazano
Museumkids by Bloz, Karinka
Climb a Giraffe by Adam Ciccio
Willewete prinsessen by Suzan Boshouwers

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: