Bibliotheek #1 Haul ~ 2-6-2022

Bibliotheek #1 Haul ~ 2-6-2022

Hey hey~

Welkom bij weer een shiny nieuwe bieb haul! Gisteren ben ik weer lekker naar Bieb #1 geweest!

Gisteren voelde ik me gelukkig nog best OK en het weer was ook eens weer mooi en zonnig. Perfect dus om even langs de bieb te gaan. Vooral omdat ik toch echt wel wat nieuws in mijn leven kon gebruiken. Haha. The bibliotheek was druk… maar ook weer niet want de meeste mensen die er waren zaten aan tafels te studeren of een boek te lezen. Ik had veel plezier met het ronddolen door de bieb al was ik wel even verward omdat de Engelse boeken waren verdwenen. In plaats daarvan vond ik boeken over gezondheid en lichaam. Gelukkig heeft een biebpersoon me geholpen, blijkbaar ben ik er helemaal langsgelopen. XD Tja, als ze daar liggen op een plek waar normaal boeken staan die ik nou niet superinteressant vind. Ik ben echt hyped over mijn boeken maar dan vooral voor het Pat Barker boek, daar kijk ik nu al een tijdje naar uit, heb deel 1 een tijd geleden gelezen maar deel 2 was steeds uitgeleend.

En een beetje humor. Er was een oudere vrouw (niet superoud) en blijkbaar vond ze het maar naar (haar woorden) dat boeken op schrijver/alfabet stonden. Ik heb echt een lach in een hoest moeten omdraaien want ik schoot gewoon vol. Sorry, maar hoe lang bent u al niet in een bieb geweest, of bent u ansich hier al eens geweest? En ze wist wel de titel, tja, er staan maar computers overal om u te helpen. Also, het klinkt toch gewoon vreemd als alles op titel zou staan. Zo chaotisch.

En kijk ook uit naar mijn Bieb Haul voor Biebs #2 en #3, die ga ik namelijk morgen bezoeken! YAS!

NOTE: 12 boeken. 4 non-fictie, 8 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Een gladiator heeft mijn lunchbox gestolen by Thiago de Moraes
Mijn verzet by Jenni L. Walsh
Een doodgewone dag by Han Ardesch
Gesprekken met opa by Raoul de Jong
Een pop voor Hannah by Peggy Poppe, Ann De Bode
Koning Snert by Tosca Menten
The Women of Troy by Pat Barker
De angstverzamelaar by Jasper DeWitt
In de diepte by Klaudie Bartelink
De walvis begon aan wal by Dougal Dixon
Oceaankind by Maxe L’Hermenier
Dwars door Amsterdam by Simone Bijlard

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: