Recensie: Wafeltje + Mochi – Een heerlijk feestje!

Recensie: Wafeltje + Mochi – Een heerlijk feestje!

Wafeltje + Mochi - Een heerlijk feestje! by Frank Berrios, Sara Rebar , Augurken, Kinderboek, Simpel, Yeti, VerjaardagsfeestjeEen zoet (of eigenlijk zuur want augurken) boek over vriendschap en verjaardagen!

Ik kwam dit boek tegen in de bieb en vond hem er leuk uitzien dus hup, mee in de mijn boodschappenkarretje. Ik heb nog nooit van de Netflix serie gehoord of van deze serie, maar ik hoop nu al dat er zeker meer boeken komen want deze was zoet!

Al vond ik het misschien ook wel ietwat apart, ik bedoel maar, waarom niet gewoon naar een andere supermarkt? Daar hebben ze vast ook wel augurken. Of gewoon vragen of ze wat kunnen bestellen voor je? Of is dat in deze wereld hoe het gaat? Dat het gewoon op is op is en je het zelf maar moet maken? Ach ja, gewoon niet teveel aan denken, haha. Ik vond het wel leuk om te zien dat ze het zelf gingen maken al was het wel ERG versimpeld. Echt. Gewoon wat azijn en dingetjes + komkommertjes in een potje doen is niet hoe het gaat werken. Je moet echt veel meer, en ja ik weet dat het een kinderboek was maar dan kun je nog wel iets meer laten zien. Zoals het kookproces (zowel voor de komkommer als voor de pot) tot het speciale draaien voordat je hem goed doet. Nu denken kinderen straks dat het supermakkelijk is terwijl er dus heel veel bij komt kijken.

Maar nog steeds genoten hoor en ik vond het leuk om te zien hoeveel diversiteit er was! En ik was zo blij voor Wafeltje dat het haar is gelukt!

De illustraties waren echt mijn favoriete deel van het boek. De illustraties zijn zo leuk en ik vind ook de kleuren tof.

Al met al, ietwat simpel, maar toch leuk om te lezen!

Star rating, 3 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: