Recensie: Mopperberen: Brombeer + Veel te lief

Recensie: Mopperberen: Brombeer + Veel te lief

Brombeer by Myriam Ouyessad, Eric Gasté, Red, Beer, Humor, Kinderboek, Prentenboek, Emoties, MopperenTwee heerlijke boeken over beren, mopperberen! Ik wil meer!

Ik had meer dan een maand geleden (in Februari, ik schrijf dit eind Maart) Veel te lief uit de bieb gehaald en enorm genoten! En toen voegden ze Brombeer ook nog eens toe en kreeg ik de kans om die eind Maart te lezen. Het is echt een toffe serie en ik heb genoten van elk deel. Ik was niet helemaal in de bui om grote reviews te schrijven per deel, maar ik heb wel een korte geschreven en ik dacht dat het leuk zou zijn als ik die deelde! Dus hierbij!

Brombeer: Star rating, 4 stars: Een heel tof boek over een mopperige, grommerige, altijd commentaar-hebbende beer! Ik moest wel lachen wat een mopperpot is die zeg! Altijd is er wel iets mis. Ik hoopte dat hij zou inzien dat dit niet leuk is, niet voor hem, niet voor iedereen om hem heen. Natuurlijk je mag wel een dagje of zo hebben om even te mopperen? Maar altijd? Ik vond het dan ook geweldig wat de dieren in het bos kozen te doen en ik moest lachen om de reactie van onze mopperbeer. 404 mopperbeer not found. XD Gelukkig bedenkt hij een goed iets en ik was erg blij! Ik vraag me nog steeds af wie het muisje is die altijd bij de beer is. Want die heeft blijkbaar geen last van dingen? Oh, en mij viel al snel op dat de beer elke keer een nieuw shirt was en ik keek al snel uit naar nieuwe pagina’s met nieuwe shirts! Ik heb lekker gelachen om wat er op de shirts stonden. De illustraties waren echt superleuk! Ik geniet er enorm van.

Mopperberen - Veel te lief by Myriam Ouyessad, Eric GastéVeel te lief: Star rating, 4 stars: Een heerlijk grappig boek over opvoeden en verwende kleine beertjes. Want tja, dat is wat er gebeurd als je papa alles voor je doet zelfs al vraag je er niet om. Ik vond het leuk geschreven en tja, ik snapte ook wel dat papa zo zijn best deed. Kijk nou wat een zoete kleine beer, met die mooie oogjes! Maar ja, verwende beertjes grommen wel erg vaak.
Ik vond het leuk dat de muis papa Beer ging helpen en blij dat papa Beer meteen luisterde en het probeerde!
Plus, ik vond het ook tof dat het een boek was over single-parenting.
Top illustraties, ik vond de stijl erg leuk! De beren waren leuk getekend

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: