Recensie: Het spookt op nummer 113 – Spoken op stap

Recensie: Het spookt op nummer 113 – Spoken op stap

Het spookt op nummer 113 - Spoken op stap, Groen, Spoken, Huis, Ontvoering, Fourth Wall, Graphic Novel, KinderboekHet derde deel in deze toffe serie, en ik heb weer genoten!

Na de schokkende weetjes van het vorige boek was ik nieuwsgierig waar dit nieuwe boek over zou gaan! Ik was dan ook dolblij dat de bieb hem eindelijk had~ Eindelijk kon ik dan zien waar de spoken heen zouden gaan.

In dit boek verdwijnt Elliot namelijk! En ja, dat laten de spoken natuurlijk niet op zich zitten, oh nee, de spoken gaan er meteen achteraan om te zorgen dat ze hun favoriete mens kunnen vinden. Het werd niet alleen heel spannend want zullen ze hem vinden en oh ja wie is de crimineel die het op zijn geweten heeft (ik had 1 verdachte)? Maar het werd ook hilarisch want iedereen ziet de spoken. Jep, dat is juist, iedereen ziet ze en dat levert hilarische illustraties op. Mensen die inderdaad nu geen gel nodig meer hebben. XD

Plus, we krijgen wederom een beetje karakteropbouw, want een is bang om te naar buiten te gaan, een ander is heel wanhopig om vrienden te maken (en ik gaf haar geen ongelijk), de ander zit te ruziën met de vertelstem (ja echt), en ondertussen probeert ons operaspook het allemaal samen te houden.

Ik vond het leuk dat er dus meer spoken waren in de stad, ik vroeg me al eerder af of er meer waren, en dus ja. Erg tof, ik hoop ook zeker dat we meer van ze zullen zien in de volgende delen. Oh, en dat hondje? Faust? Ik wil ook een schattig spookhondje, het was gewoon perfect!

En dan komt het spannendste gedeelte, als ze Elliot vinden! Dat was heerlijk om te lezen en ook tof omdat de spoken nog wat nieuws ontdekken! Ik hou het verder lekker vaag, haha, lees het boek maar.

Oh, en tof hoe de vertelstem zijn gedachtes heeft over dingen en hoe een van de spoken zit te kibbelen ermee, fourth wall there it goes. XD

De art is nog steeds geweldig! Dit keer ook met alle mooie kaarten/plattegronden/dorpstukjes.

Ik kan niet wachten op het volgende deel! Ik wil het nu! Aww toe?

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: