Recensie: Game Helden tegen De Monsters

Recensie: Game Helden tegen De Monsters

Game Helden tegen De Monsters (Game Helden #1) by Marcel van Driel (Goodreads Author), Paco VinkEen heerlijk spannend boek met games, verrassingen en vriendschap!

Ik hou van gamen dus ik moest dit boek wel meenemen en het klonk gewoon geweldig hoe je echt helemaal in het spel komt! En het spel zelf klonk ook echt megatof. Ik wilde graag met de kinderen meedoen en ze helpen met monsters verslaan, puzzels op te lossen! Hopelijk komen we ooit ook zo ver, of net zover als .hack (anime/manga/game). OK, ik heb gehoord dat VR niet echt goed is voor mensen met wagenziekte, maar wie weet wen je wel? XD Ik hoop het!

In dit spannende boek ontmoeten we Raff en zijn vrienden terwijl ze een spel spelen, en echt een heel spannend spel! En het wordt nog spannender als ze later, na een grote slang te hebben ontmoet, ergens anders komen.. meer echt.. maar toch die superkrachten! Dat stuk vond ik ook echt tof en ik zat te rooten voor ons groepje. Kom op jongens! Jullie kunnen het! Versla die persoon! Laat de beestjes vrij! Go go!

Ik vond het tof dat onze hoofdpersoon in een rolstoel zat. We hebben echt nog te weinig MCs in rolstoelen of met krukken. Soms zijn ze gewoon achtergrond-karakters. Ik kan me ook heel goed voorstellen hoe het is voor Raff om van alles te kunnen in een spel. Wel kunnen rennnen, springen, stuiteren, gaan! En dan later bij het einde… ik vond het wel interessant dat hij vrij goed wist hoe hij moest lopen? Een spel en het echte leven zijn toch anders zou ik zeggen.

De slechterik was goed geschreven. Ze was echt door en door slecht. Ik vond haar plannen ook erg interessant, vooral dat ze een game heeft en op die manier bepaalde dingen voor elkaar kon krijgen.

En leuk dat we ook strips tussendoor krijgen die het verhaal verder helpen! Ik had er graag nog meer van gezien want ik vond ze tof!

Het einde, OH MY! Ik had het natuurlijk kunnen zien aankomen gegeven alles, maar toch deed ik dat niet en dus was dat een heerlijk einde. En nu kan ik helemaal niet wachten op het volgende boek. Ik moet meer zien van dit monstertje en ook zien wat volgt voor ons groepje.

Dus ja, ben je op zoek naar een tof boek? Een boek met een geweldige cast karakters? Met mooie illustraties? Check dit boek!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: