Recensie: De Trollen Brullen + De Trollen Gaan Op Reis

Recensie: De Trollen Brullen + De Trollen Gaan Op Reis

De trollen brullen by Rüdiger Bertram, Heribert Schulmeyer, Kinderboek, trollen, grappig, brullenEen erg hilarisch, grappig, leuk boek over een familie trollen en hun mensenzoontje.

Een superleuke serie waar ik zeker meer van wil hebben! In deze serie ontmoeten we een familie trollen… en hun mensenzoontje Paul! In deze twee boeken zien we de familie hardop brullen en op vakantie gaan! Ik heb enorm genoten~

De Trollen Brullen: Star rating, 4 stars: In dit boek is er een brultest, maar wat moet Paul doen? Hij is geen trol, hij is mens! Ik vond het heel erg leuk hoe zijn familie hem probeerde te helpen en ik moest ook enorm lachen vanwege wat er gebeurde bij elke trol als ze brulden. Elke trol lijkt zijn/haar ding te hebben. Ik vond het ook erg leuk dat geen van de familie het opgaf en ook opkwam voor Paul. Dat het hem vast wel zou lukken! Dat hij het kon! En daarom vond ik het einde (zowel de test als wat daarna kwam) erg leuk gedaan! Haha, dat is ook een manier. XD En leuk dat we er achter komen waarom Paul bij de familie is. Want tja, hij is toch een mens. Ik vond het wel sneu voor Paul, maar gelukkig dat hij toch een warme familie heeft gevonden. De illustraties vond ik ook erg tof!

De trollen gaan op reis! by Rüdiger Bertram, Heribert Schulmeyer, Fantasy, Trollen, Familie, Humor, ReizenDe Trollen gaan op reis! Star rating, 4 stars: Het tweede boek en ditmaal gaat de familie op vakantie! Maar waarheen? Ieder lid heeft zijn idee over waar ze heen moeten gaan en ik heb enorm gelachen! Heerlijk, voor dat Paul het allemaal wel best vond. Als hij maar bij zijn familie was! Dus zien we de familie in een schattig busje (het past net) over de wegen racen en naar de eerste bestemming te gaan! Wat gezellig was het bij hun, en al heb ik wagenziekte, ik had er graag tussengezeten en meegezongen! De eerste locatie was tof en bij de tweede wilde ik er ook bij zijn! Wat leuk! Wederom toffe illustraties! Wederom dus een tof verhaal en ik ben supernieuwsgierig wat het volgende zal zijn voor deze familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: