Recensie: De enge ever

Recensie: De enge ever

De enge ever by Charlotte Habersack, Sabine Büchner , Dieren, Kinderboek, Vooroordelen, Prentenboek, Kip, Ever, Marmot, Gems, Hert, Bergen, HaasEen tof en leuk geschreven boek over een groep van dieren en hun vooroordelen en hoe je soms echt eerst even iemand moet hebben ontmoet.

Ik zag dit boek bij de bieb en heb hem voornamelijk meegenomen vanwege de titel! Haha, ik moest echt weten waarom die ever nou zo eng was en ik keek ook uit naar het moment dat hij toch niet zo eng was!

In dit boek ontmoeten we verschillende dieren die op een berg wonen! Van een Kip tot een Marmot, er is een hele diversiteit aan dieren en ze hebben veel plezier op het gebergte waar ze wonen. Maar dan horen ze over een ever… en toen begonnen de vooroordelen. Ik vond het best heftig dat ze meteen hun vooroordelen klaar hadden. Van té wild zijn tot zoenen. Net als veel mensen zodra ze over iets horen. Ik hoopte maar dat ze snel eens de ever zouden ontmoeten. Naar zijn feestje gaan. Want het is gewoon niet netjes als ze hun vooroordelen laten leiden. Ik was ook blij toen ze besloten te gaan en ik moest heerlijk lachen toen we dus eindelijk Ever zagen! Ik had veel verwacht, maar niet dat. Haha. Ik wil niks verklappen dus ik hou het hier bij.

Het einde was superleuk en ik moest ook wel grinniken toen Ever dat zij en de kip begon te blozen~

Toffe art~

Dus een leuk boek over vooroordelen en dat je mensen niet te snel moet beoordelen. Blij dat ik hem uit de bieb heb meegenomen.

Star rating, 3.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: