Recensie: Binnen bij de buren

Recensie: Binnen bij de buren

Binnen bij de buren by Einat Tsarfati, Fantasie, Vampiers, Magie, Boeven, Kinderboek, Flat, PrentenboekEen supertof boek waar we met een meisje haar flat zien en wie er zoal in woont!

Ik had al veel hoop bij dit boek, de art van de cover sprak me enorm aan en ook de blurb klonk onwijs leuk, maar ik had zeker niet verwacht dat het boek ZO ZO leuk zou zijn. Heerlijk veel fantasie en heerlijk veel verrassingen.

In dit leuke boek volgen we een klein meisje die ons verteld over alle bewoners in de flat. Zij woont helemaal boven op de zevende verdieping, maar gelukkig is de reis naar boven nooit saai! We zien haar al veel plezier hebben op de trap, en dan krijgen we ook nog eens te lezen wat er zoal op deze verdieping woont. Of het natuurlijk waar is of niet.. tja… maar gegeven het einde zeg ik ja. Ik heb genoten van alle bewoners in de flat. We zien boeven (en ik heb gelachen om hoe de baby mission-impossible-stijl naar beneden komt voor een cupcake), vampiers, een circus-familie, een meermin, en nog veel meer! Het was echt elke keer weer een verrassing en traktatie om te zien wie er op de verdiepingen woonde. En ik zou nu ook graag in deze flat willen wonen! Lijkt met echt een fantastische plek vol magie en plezier!

Zelfs het einde was een verrassing! Ik zal lekker niks verklappen natuurlijk maar ik blij dat het op deze noot is geeindigd want dat was gewoon té leuk! Ik wil nu eigenlijk een vervolg boek met wat we in dit einde zien als hoofdverhaal! Aww toe?

De art is gewoonweg perfect. Echt chef kiss! Ik moet maar eens kijken wat deze illustrator/auteur nog meer heeft gedaan want ik wil meer.

Ik zou dit boek echt helemaal aanraden. Heerlijk!

One thought on “Recensie: Binnen bij de buren

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: