Bibliotheek #4 Haul ~ 6-5-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 6-5-2022

Hallo!!

Welkom iedereen bij weer een nieuwe en sprankelende Bibliotheek #4 haul!!

Ik had weer eens zin om mijn haul te delen op mijn blog! Ik ben zowat elke week wel een keertje gegaan naar de bieb, maar ik had vaak gewoon even geen zin om te posten hier. XD

Ik had bij Bieb #4 weer wat leuke nieuwe boeken gezien die ik maar al te graag wilde hebben. Wel, van die 5 of zo die ik wilde heb ik er 3 gevonden. Ik had graag nog wat meer mee willen nemen maar ik moest al moeilijk doen voor 2 nieuwe releases, blijkbaar heeft de bibliotheekpersoon ze weer achtergehouden (wat ik op zich niet erg vind hoor, maar zet ze dan niet in het systeem als aanwezig en ga dan ook niet moeilijk/zielig doen als iemand ze wil). Dus ja, die andere twee die ik nog graag wil? Die vind ik wel bij een andere bieb.

Ik was ook dolblij om de nieuwe van Linda van Rijn te vinden! EEP! Die wilde ik al enorm graag lezen dus nu kan ik dat eindelijk doen. Heb nog wel een aantal andere boeken die ik eerst wil lezen, maar daarna ga ik snel beginnen! En ik heb een boek meegenomen waarbij ik niet weet of ik hem leuk vind, dat WWII boek. Het is een gedichtenbundel… en tja, het hangt erg af van de gedichten of ik het leuk vind. Maar toch proberen!

STATS: 8 boeken!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Isadora Moon and the Shooting Star by Harriet Muncaster
Kattenliefde by Saskia Houten
Je weet hoe vossen zijn by Arnon Grunberg
De wisselaar by Manon Stoffels
De ruige reddingsmissie by Behling
Ciao Bella by Linda van Rijn
Suske & Wiske #350 by Willy Vandersteen
Suske & Wiske #338 by Willy Vandersteen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: