Bibliotheek #4 Haul ~ 27-5-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 27-5-2022

Hoi allemaal!

Welkom bij weer een nieuwe Bieb #4 Haul! Ik ben weer eens langsgeweest en heb een mooie stapel boeken gehaald!

Het was weer echt even tijd om langs te gaan, ik had alleen de week voor de 27ste geen zin om te gaan, vanwege dingen die niet zo tof waren. Maar nu riep de bieb toch heel luid en ben ik toch maar langsgegaan in de hoop dat ik weer wat nieuws zou vinden. Wederom heb ik een queste gedaan op zoek naar een boek, samen met 3(!!!!) bibliotheekvrijwilligers die ook niet meer wisten wat ze moesten doen tot het laatste moment. XD

En verder heb ik dus erg leuke boeken gevonden! Zo blij om het boek “Dit gebeurde allemaal echt” gevonden te hebben, ik kijk al een tijdje uit naar dit boek, hopelijk is het net zo grappig als de titel en de cover! Ook blij ben ik met het nieuwe boek over de Dapper Ridster, al hoop ik dat ze dit keer wat netter is.

Ik heb ondertussen al een boek gelezen, de Donald Duck, sorry, ik kon gewoon niet wachten tot Maandag, ik had even een leuke strip nodig!

STATS: 6 boeken. 1 stripboek, 1 non-fictie, 4 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Reis om de wereld #1: Europa by Walt Disney
365 dingen om te doen met je kleinkind by Annemarie Bon
De man in de klok by Arend van Dam
Dit gebeurde allemaal echt by Joukje Akveld, Kees de Boer
De ruimtequiz by Jan Paul Schutten, Marije Tolman
Meer avonturen van de dappere ridster by Janneke Schotveld, Milja Praagman

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: