Bibliotheek #4 Haul ~ 11-5-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 11-5-2022

Hoi iedereen~

Welkom bij een nieuwe Bieb #4 haul! Yep, een beetje vroeger dan jullie normaal verwachten. XD

Ik had namelijk een sprinter en die moest en zou morgen dus terug moeten. Alleen heb ik morgen geen fiets (want hij moet naar de fietsendokter voor een nieuw onderdeel) en ik had geen zin om te wandelen al is het maar een kort stukje. Tja, sleep jij maar eens 8-10 boeken heen en weer 10 minuten heen en dan weer terug. Had ik even geen zin in (vooral niet met hoe ik me voel op dit moment). Maar vandaag moest mijn man toch die richting op (want boodschappen) en kon ik wel even mee. Makkelijk!

Ik had een aantal boekjes die ik hoopte te vinden. Niet echt grote hoop gegeven hoe de biebmensen daar zijn, maar ik wist dat ik in ieder geval het Top 10/sprinter boek kon vinden, want dat is een volwassen boek. Daarna gezocht naar de andere boekjes…. en wonder boven wonder… ik vond ze! Allemaal + meer! Echt, ik ben blij dat ik dat ene boek waar ik toch niet super in geinteresseerd was ook maar had meegenomen want nu had ik tenminste genoeg plek om nieuwe boekjes te halen!

Ik ben echt superblij met het nieuwe De School voor Monsters deel en ook heel enthousiast over Bille en de monstertjes. En ik hoop dat het moedermaffia boek: Zuidmoeders breken niet, ook echt tof is, klinkt in ieder geval geweldig!

STATS: 8 boeken. 1 stripboek, 7 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Zuid-moeders breken niet by Kimberley Klaver
Monsters in het donker by Zanna Davidson, Melanie Williamson
Monsters op school by Zanna Davidson, Melanie Williamson
In de hut by Floor Tinga, Ann De Bode
Kaat deelt uit by Sally Rippin, Chris Kennett
Mam mag ik een tijger? by Fran Vanseveren, Julie van Hove
3,2,1, GO! by André Kuipers, Paco Vink
Jan, Jans en de kinderen #68 by Studio Jan Kruis

2 thoughts on “Bibliotheek #4 Haul ~ 11-5-2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: