Bibliotheek #1 Haul ~ 28-4-2022

Bibliotheek #1 Haul ~ 28-4-2022

Goedenmiddag iedereen~

Welkom bij weer een nieuwe Bibliotheekhaul! Vorige week donderdag ben ik lekker naar bieb #1 geweest!

Ik had nog een boekje over (het Dolly Parton/James Patterson boek) en ik had dus definitief wat boeken nodig! Gelukkig had ik op donderdag nog wat tijd om even naar de stad te fietsen en naar de bieb te gaan. Plus, het was heerlijk weer, nog meer reden om even buiten te zijn!

Ik had weer heel veel plezier met het rondlopen door de bibliotheek! En ik was eerst even bang dat ik misschien niet zou vinden want ik bleef maar met 3/4 boeken in mijn handen staan. Maar toen… opeens… ik bleef maar boeken vinden! Haha. En toen kwam de moeilijkheid.. ik mocht maar 14 boeken meenemen en ik wilde er meer. XD Ik ben echt heel blij met de boeken die ik heb gevonden. Heel erg lbij zelfs met het Ype Driessen/Abe Borst stripboek, die was ik al een tijdje aan het zoeken! En ik heb een lief boek over hondjes gevonden, wat geweldig is want ik wil nog steeds een hond. Nu nog even over de stress/anxiety stappen die ik voel als we er eentje ontmoeten bij het asiel. Ik ga me gewon verdrinken in feitjes en misschien lukt het zo om ook over deze barriere te stappen.

Ik kan dus niet wachten met lezen! Ik kijk er echt naar uit! Nou ja, tegen de tijd dat mijn post hier online is.. heb ik al wat gelezen. XD Ik had geen zin om te wachten.

STATS: 14 boeken. 5 strips, 4 non-fictie, 5 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Het grote hondenboek by Daniel Tatarsky, David Humphries
Mijn hond Woefus by Patricia MacLachlan
Stervenskoud by Lonneke Kossen-Grout, Nellke Langendoen
De boze stiefoma’s by Lida Dijkstra
Kameleonie by Dimitri Leue
Ahoy by Reine de Pelseneer, Ann de Rode
Alle dieren slapen by Kjerstie Annesdatter Skomsvold, Mari Kanstad Johnsen
Jij en de dood by Elisabeth Helland Larsen, Marine Schneider
Zoo & Zo by Ype Driessen, Abe Borst
Sjoerd de Vrij: Het vuur van de vrijheid by Wim Huijser, Jelle de Gruyter, Eric Heuvel
Ik wil geen hondje! by Hans van Oudenaarden
De verdwijning van Botty by Michael Vincent, Tom Bouden
De buitengewone reis #1 by Denis-Pierre Filippi, Silvio Camboni
Het grote heksenboek by Kathleen Vereecken, Charlotte Severeyns

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: