Recensie: Verborgen Verlangen

Recensie: Verborgen Verlangen

Verborgen verlangen by Lizzie van den Ham, Debra Eliza Mane, Paarden, Italië, Romantiek, Man, Vrouw, Kus, LiefdeEen lekker romantisch boek dat plaatsvindt in Italië!

Ik ben nog steeds in een romantiek bui en ik was dan ook blij dat de bieb dit boek van Lizzie van der Ham had! Paarden, romantiek, en Italië? Kom maar door!

Tof dat we twee POV krijgen, zowel die van Annabel en die van Stefano! Ik vond Annabel het leukste POV, erg tof om te zien hoe zij haar werk doet, hoeveel liefde ze heeft voor dieren, en leuk om te zien hoe ze steeds meer Italiaans leert~

Ik wilde vaak ook gewoon in het verhaal stappen om bij de paarden te zijn!

Ik was eerst even bang dat we een love triangle zouden krijgen. Gelukkig, nee. Gelukkig is Annabel niet erg impressed door Matteo, hoe hard hij ook probeert. En ja, er komt wat reactie uit haar, maar ze valt alleen maar voor Stefano! En daar was ik echt zo blij mee. Ik vond de twee echt supergoed bij elkaar passen en ik was dus ook hard aan het hopen dat het goed zou komen tussen deze twee!

Er was wat drama en ik vond het erg jammer. Ik denk als iedereen gewoon als volwassenen had gepraat dat het allemaal gewoon goed was gekomen. En tja, ik snap ook wel waarom Stefano niks zei en waarom Annabel koos om weg te draaien van Stefano. Maar ik wilde maar al te graag in het boek stappen en die twee opsluiten in een klein hok. Ga maar praten. Of zoenen. Doe in ieder geval iets! Niet deze mooie kans laten gaan!

Het einde vond ik echt top en ik was nog blijer dat we ook een epiloog krijgen waarin we ons stel in Rome zien! Haha, Annabel, ik had hetzelfde gedaan. Hup hup muntjes in de fontein! XD

En ik hoop ook echt dat Matteo wat heeft geleerd na alles in dit boek. Want sorry, het is 100% niet professioneel om lekker met iedereen in bed te duiken die onder jou werkt.

Ik heb heerlijk genoten van het boek. Iets minder drama en meer praten en iets meer professionaliteit van Matteo hadden de rating iets hoger gekregen, maar gelukkig was er genoeg leuks waardoor ik het boek niet kon neerleggen.

Star rating, 3.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: