Recensie: Sweet Home Carolina

Recensie: Sweet Home Carolina

Sweet Home Carolina by Debra Eliza Mane, Olivia HillEen best sexy/swoony boek over twee mensen die elkaar tegenkomen als een landgoed verkocht moet worden.

Ik zag dit boek in de bieb en was meteen verliefd op de cover, en ja, de blurb was ook top! Helaas waren er naast wat toffe dingen ook dingetjes die ik jammer vond.

Dingen die ik heerlijk vond:
-Dat April een geweldige droom had en er hard voor werkte en heel veel plezier had.
-De chemie tussen Austin en April was echt top! Ik heb gelachen om hoe ze allebei over elkaar dachten in die begindagen en hoe moeilijk ze het hadden om niet meteen te zoenen + meer.
-Die stunt van April met de foto’s van de gronden, ik lag dubbel!
-Ook haar andere stunten waren geweldig.
-Al die lieve hondjes
-Het einde!
-Die cover!

Dingen die ik niet helemaal tof vond:
-Willekeurige/Opeens Engelse zinnen. Ik snap dat het plaatsvindt in Amerika, maar hou het gewoon NL, het paste totaal niet in mijn ogen.
-Ik weet niet zeker hoe ik me voel over hoe er werd gepraat over Austin en zijn Native American zijn, het voelde erg vreemd. Ook dat hij van amper echt iets doen met zijn Native American wortels opeens wel wat ging doen, want April had zijn roots (ja echt) aangewakkerd. WTF?
-Ja, we snappen het nu wel, April is klein. Austin is groot.
-Erg voorspelbaar. Ik wist al vrij snel wie het huis te koop had gezet/wie ZW was. Terwijl ondertussen Austin en April maar zich suf zaten te bedenken wie het toch kon zijn, kom op jongens. Plus, ik vond het jammer hoe April alleen maar heel negatief kon denken over de persoon/personen achter de letters. Ik snap het gegeven haar verleden, maar het werd ook wel erg vermoeiend.
-Jammer ook vond ik het hoe Austin uiteindelijk meer een redder was dan een vriendje.

En jammer dat in mijn biebboek pagina 106 gewoon leeg is en je daardoor dus een stuk verhaal mist. 🙁

Al met al, toch wel genoten hoor van het boek, alleen jammer van de dingen die niet zo tof waren. Het had zoveel meer kunnen zijn!

Star rating, 3 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: