Recensie: Sem eet jam

Recensie: Sem eet jam

Sem eet jam (School of Monsters #2) by Sally Rippin (Goodreads Author), Chris Kennett, Kinderboek, Humor, Jam, Monsters, Fantasy, School, Rood, Geel Monster, BroodjeEen supertof boek in De School voor Monsters serie! Ik wil zeker meer~

Ik zag deze toffe boekjes in de bibliotheek (deel 1 en 2 zijn tegelijkertijd uitgekomen) en moest ze wel meenemen! Ik kan dit soort boekjes niet laten liggen hoor! Klonk te schattig en monsters zijn altijd leuk om over te lezen!

In dit boekje ontmoeten we Sem, een heel harig geel monster die enorm houdt van boterhammen met jam. Ik geef hem ook zeker geen ongelijk want het alternatief dat de schoolkoks klaarmaken zag er nou niet echt appetijtelijk uit. Haha. Alleen kan Sem blijkbaar nou niet echt netjes eten (tja, misschien ook iets minder jam op je boterham doen kan ook helpen al is dat natuurlijk onmogelijk want jam is veel te lekker) en dus zien we al snel hoe de hele school, Sem, en nog wat andere dingen compleet jam zijn geworden. Oh Sem! Ik heb heerlijk gelachen om dit monstertje! En ik vroeg me natuurlijk af hoe het uiteindelijk weer goed zou komen want tja, het is wel erg veel jam!

Ik moest dan ook heerlijk lachen om zijn oplossing! Ik weet niet zeker of het de beste was, maar iedereen is blij, en dat is goed, toch? XD

Ik vond het leuk dat we al wat van de school en de gronden eromheen zagen, hopelijk zien we in de andere boeken er nog meer van! En ook nog meer monsters!

De illustraties waren echt geweldig! Ik moet maar eens kijken wat Chris Kennett nog meer heeft gedaan! Ook tof vond ik dat alles in kleur was~

Oh, en bonus puntjes voor het einde waar we nog wat tekenlessen en extra leestips krijgen.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: