Recensie: Kriebels op glad ijs

Recensie: Kriebels op glad ijs

Kriebels op glad ijs by Lily Frank, Romantiek, Sport, Snowboarden, Sneeuw, Tweeling, RomantiekVoor wie zal Isa gaan? En is Fedde wel te vertrouwen? Moet ze toch voor de ijskoude Kristan gaan? Een leuk boek! Perfect voor de wintertijd.

Mijn vierde Lily Frank nu al (in 2 dagen tijd) en ik ben echt helemaal verslaafd! Wat kan deze schrijfster lekker schrijven~

Isa was een redelijk hoofdpersoon, ik vond vooral haar onzekerheid een tikje té. En jammer hoe ze steeds opmerkingen had over haar tweelingzus en haar vriendinnen. En ja soms zijn ze een beetje pushy maar ik vond haar zus en vriendinnen eigenlijk best lief en aardig.
Terug naar Isa. Niet echt het meest sportieve maar daarom vond ik het juist zo leuk dat ze het toch even probeerde. Ik vond het helemaal geweldig dat ze las, ik ben zelf ook een enorme boekenworm (al moet ik niet denken aan shirts met tekst XD) en ik kan ook helemaal verdwalen in lekkere boeken. En ik vond het leuk dat ze toch wat zekerder werd aan het einde. Ze heeft nog een weg te gaan, maar dat komt wel goed! Ik was blij dat ze ook gewoon tegen Kristan in durfde te gaan op punten.

Kristan was gewoon echt een klootzak. Ik snap dat hij zijn redenen had, maar dat geeft je geen recht om zo gemeen en zo vervelend te doen tegen een meid die niks fout doet. Ja, het was niet handig van haar om daar te snowboarden dat geef ik je mee, maar je reageerde constant overdreven en ik wilde hem zo graag een schop in zijn noten geven. Gelukkig werd hij, naarmate het einde van het boek naderde, steeds wat beter. Hij was nog steeds grumpy, maar hij opende zich op en gaf excuses en daar was ik errrggg blij mee want toen kon ik ook een andere Kristan zien! En die Kristan vond ik wel erg tof!

Ik was, door de blurb, even bang dat dit een love triangle zou worden. Iets wat ik vaak gewoon niks vind, maar gelukkig werd dat het niet!

En al ben ik nog nooit gaan skiën of snowboarden of apres feestjes gedaan, ik geniet gewoon echt van boeken als dat! Wel, er is niet superveel skiën want Isa gaat al vrij snel op haar plaat, maar we lezen er wel over en zien ook wat tripjes naar de kroeg.

Ik vond het wel hilarisch dat wat er in Brandend verlangen gebeurde ook praktisch gezien in dit boek gebeurde. Fedde en Cor zijn blijkbaar toch niet zo anders. XD

Het enige echte jammere aan het boek vond ik dat het zo abrupt ophield, ik had graag toch net iets meer gezien na die sexy scene. Ook lijkt het dat het epiloog gewoon is afgeknipt want hij eindigt bij een half woord en midden in een sex scene.

Maar ik heb genoten! Ik ben door het boek heen gevlogen en ik wil zeker meer van Lily Frank nu!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: