Recensie: Frank en Stijn Deel 1 + 2

Recensie: Frank en Stijn Deel 1 + 2

Frank en Stijn: het monsterlijke plan by Reine De Pelseneer (Goodreads Author), Richard Verschraagen , Kinderboek, Humor, Magie, Konijnen, Kat, Tweeling, BroersEen toffe serie met een vleugje magie over een tweeling en de dingen die zij meemaken!

Ik kwam het tweede deel tegen in de bieb, nou ja, ik wist niet dat het een deel 2 was, haha. Gelukkig geen probleem. En ik heb nu ook boek 1 gelezen, dus ik dacht ik bundel mijn recensies samen voor mijn blog (al staan ze tegen de tijd dat het hier komt al een maandje op Goodreads, maar ach niet iedereen checkt mijn GR. XD).

Frank en Stijn: het monsterlijke plan: Star rating, 4 stars: Wat een gelukje! Een van de vestigingen van bieb #4 had het boek in de collectie! Kon ik hem snel lezen want ik heb echt genoten van het eerste boek! In dit boek krijgen we de nodige introducties die ik erg tof vond. Want tja, ik ben blijkbaar begonnen met het tweede deel. XD En al kwam ik goed door het boek heen, ik vind het wel leuk om officiele introducties te zien en de broers nog beter te leren kennen.
In dit boek weer lekker veel dingen zoals een Halloweenfeest (tja, wat dacht je dan dat er ging gebeuren als je een ballon vult met windjes), Trees en Trui die eens een keertje een nieuwe hobby moeten zoeken, een leuke kat en konijnen, en een opbloeiende liefde tussen Fia en Frank (en daar had ie geen drankjes voor nodig).
Ik vond het alleen jammer hoe Stijn soms was naar zijn broer. Leuk dat stoere clubje, maar het is nog steeds je broer.
Toffe illustraties die maken het boek helemaal af.
Ik wil meer!

Frank en Stijn en het verdwenen konijn by Reine De Pelseneer (Goodreads Author), Richard Verschraagen, Humor, Kinderboek, Verliefdheid, Kat, Konijn, Magie, Goochelen, Kinderboek, BroersFrank en Stijn en het verdwenen konijn: Star rating, 4 stars:

Wat een enorm leuk en geinig boek over broers Frank en Stijn die van alles uithalen! En ondanks dat ze af en toe flink verschillen doen ze heel veel samen als het spannend is. Ik vond het ook leuk dat een van de broers een vriendinnetje had, zo lief! En leuk ook dat magie dus echt is, al hoop ik dat onze hoofdpersoon het volgende keer houdt bij goochelen. XD
En die illustraties wat waren die TOF zeg! Echt ik genoot er zoveel van. Leuk dat we soms 2 pagina’s hadden met alleen maar illustraties.
Ik heb heerlijk gelachen en genoten van dit boek en ik heb ook maar deel 1 uit de bieb gehaald (en nee je hoeft dus niet deel 1 te lezen om alles te weten wat ik ook geweldig vind).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: