Boekenpost: Mot en de metaalvissers door Sanne Rooseboom

Boekenpost: Mot en de metaalvissers door Sanne Rooseboom

Hoi iedereen!

Gravity Falls, Giffany, Eyes, Cute

Welkom bij weer een nieuwe soort post, eentje die ik helaas waarschijnlijk niet vaak ga doen want boekenpost krijgen is erg super mega zeldzaam. Maar ik heb dus echt iets tofs ontvangen van Spectrum Boeken/Sanne Rooseboom, namelijk haar nieuwste boek + toffe goodies~ En dat moet ik wel even delen!

Een paar maandjes terug kreeg ik een mail van Sanne of ik misschien interesse had in haar nieuwe boek, en ja natuurlijk heeft Mehsi daar wel interesse in. Sanne Rooseboom kan onwijs leuk schrijven en ik heb enorm genoten van haar Jippie serie (waar ik nog steeds van hoop dat er meer boeken van komen). En dus wilde ik maar al te graag haar nieuwe boek proberen! Ik had alleen niet verwacht dat er ook dus superleuke goodies erbij kwamen. Inclusief een mooie print/poster die om het boek heen verpakt zat!

Ik zal hier onder laten zien wat ik allemaal heb gekregen en als iemand weet waar ik een mooi lijstje kan vinden voor de print? Laat het me weten in de comments!

Supermooi verpakt boek! 😍😍

Het boek!!! Zo mooi! De cover is echt prachtig!

Verrassing! Het kadopapier is eigenlijk een toffe print! En ja die ga ik zeker aan de muur hangen!

Nog wat toffe goodies, een mooie boekenlegger, een magneet, en een kaart (met een leuk berichtje aan de achterkant).

😍💕😘😍💕😘😍💕😘😍💕😘

Zoals je ziet, ik ben verwend! Echt supertof al deze leuke dingen, ik dacht alleen het boek, maar ik kreeg ook nog van alles erbij. Ik ga binnenkort het boek lezen, heb al de eerste paar pagina’s gelezen en ik heb het idee dat ik er enorm van ga genieten! Kijk ook zeker uit naar een review, ik zal er plek voor maken in mijn blog (want op dit moment zit mijn blog vol tot bijna Juni 😂🙈). Een enorm groot bedankje naar de uitgever + Sanne Rooseboom voor dit geweldige pakket! 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: