Bibliotheek #4 Haul ~ 1-4-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 1-4-2022

Hallo!!

Ik ben weer lekker naar Bieb #4 geweest! Op 1 April (gelukkig geen grapjes gezien bij de bieb).

Ik hou het kort maar ik toch even mijn boeken delen! Ik had al mijn boekjes weer uit die ik vorige week had gehaald dus ik dacht goede tijd om te gaan! Ik was even bang dat ik niet zou kunnen want toen ik ‘s morgens wakker werd was de wereld best wit, maar in de middag was alles zo goed als gesmolten dus kon ik op mijn fiets!

En ik heb me toch lekker wat boeken gevonden! Wonder boven wonder stonden de nieuwe boeken wederom netjes in de kasten op de juiste plekken dus kon ik lekker boekjes aan mijn tas blijven toevoegen. Plus, ik vond tussen het zoeken ook wat oudere boeken die ik wilde lezen. En ik heb ook wat Suske en Wiskes meegenomen zodat ik dus lekker die kan lezen. Zin in!

Kijk ook morgen uit naar mijn andere bieb haul, ik ben op zaterdag naar bieb #2 en #3 geweest~

STATS: 10 boeken!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
De scootmobiele eenheid by Mirjam Oldenhave, Rick de Haas
Professor S. en het geheime dagboek by Erik Scherder, Fred Diks
Een zee van tijd by Marijke Tolman, Youp van ‘t Hek
De tandenslager by Ruth Verstraeten, Annelies Vandenbosch
De chocolade bar by Anne-Marij de Koning
Sep en Saar by Isabelle Gielen, Madeleine van der Raad
Suske & Wiske #348 by Willy van der Steen
Suske & Wiske #354 by Willy van der Steen
Suske & Wiske #212 by Willy van der Steen
Suske & Wiske #329 by Willy van der Steen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: